KotiUutisetEihän tätä tajua Erkkikään – Tehtiinkö BB-pudotuksesta jo liian monimutkainen?

Eihän tätä tajua Erkkikään – Tehtiinkö BB-pudotuksesta jo liian monimutkainen?


Big Brother -kilpailussa tällä viikolla kaikki asukkaat joutuivat häätöäänestykseen. Illan äänestyksestä on kuitenkin rakennettu niin erikoinen kuvio, että äänestyksen kulku pitää vääntää rautalangasta ja sittenkin on vaarana jäädä osa asioista ymmärtämättä.

Äänestys on nimittäin niin sotkuinen vyyhti, että sen selvittäminen vaatii vähintäänkin kokeneen etsivän taitoja. Häätöäänestyksessä on myös useita vaiheita, jotka vain lisäävät äänestyksen kiemuraisuutta.

Katsojat ovat saaneet eilisillasta lähtien antaa ääniä suosikeilleen. Tämäniltaisessa lähetyksessä seitsemän eniten ääniä saanutta pääsevät turvaan ja äänestyksen lopussa kaksi vähiten ääniä saanutta asiakasta joutuu lopulliseen häätöäänestykseen. Lopullisen häädön päättävät BB-talon asukkaat, mutta kuitenkin vain ne, jotka pääsivät ensimmäisessä äänestyksessä turvaan. Melko monimutkaista eikö?

Väännetäänpä siis vielä kerran rautalangasta:

· Katsojat äänestävät suosikkiaan

· Seitsemän eniten ääniä saanutta pääsee turvaan

· Kaksi vähiten ääniä saanutta joutuvat häätöäänestykseen

· Seitsemän eniten ääniä saanutta äänestävät yhden asukkaan ulos talosta

Ketkä sitten ovat aidosti vaaravyöhykkeellä? Äänestystilanne muuttunee illan aikana, mutta eilen katsojilta vähiten ääniä saaneet asukkaat olivat Ville ja Laura. Jos nämä kaksi hahmoa ovat lopullisessa häätöäänestyksessä, kotiin lähtee ilman muuta talossa lähinnä statistin roolia näytellyt Laura.

Kertoimien valossa kaksi putoajasuosikkia ovat Sanni ja Katja, sillä molempien kerroin kisan voitolle on 50.00. Katja ja Sanni ovat kuitenkin katsojien mielestä talossa pitämisen arvoisia, sillä ainakin eilen illalla kumpikin naisista oli seitsemän eniten ääniä saaneen asukkaan joukossa. Kisan kärjessä keikkuu edelleen Aki kertoimella 3.75 ja Anssi 4.00 eikä kummallakaan ole todennäköisesti illan äänestyksessä pienintäkään vaaraa tipahtaa kisasta pois.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Aki 3.75

Anssi 4.00

Jasmiina 6.00

Pekka 6.00

Ville 7.50

Laura R. 9.00

Lasse 11.00

Taavi 11.00

Melody 13.00

Sami 15.00

Juhani 25.00

Katja 50.00

Sanni 50.00

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje