KotiUutisetBig Brother -ennustus: Tänään on luvassa tuplahäätö!

Big Brother -ennustus: Tänään on luvassa tuplahäätö!


Big Brother -kilpailussa kolmas kilpailuviikko on tulossa päätökseen ja tänään häätöäänestyksessä on viisi talon asukasta. Äänestykseen päätyivät Sanni, Sami, Laura L., Katja sekä Pekka.

Häätöäänestykseen joutuneesta kilpailijoista eniten vaarassa ovat tänään aivan ehdottomasti Sanni sekä Laura L. Myös eilisillan Big Brother -lähetyksessä nämä asukkaat olivat saaneet vähiten kannustavia ääniä katsojista.

Sannin ja Lauran viikko ei todellakaan mennyt aivan putkeen, sillä ulkona vietetty viikkotehtävä Lemmenjoella kryptovaluutan louhimisessa katkaisi näiden kahden naisen selän. Sekä Sanni että Laura L. poistuivat kesken kylmän yön sisätiloihin keittämään puuroa ja nauttimaan lämmintä juotavaa.

Naisten itsekkyys kääntyi ensin muiden asukkaiden silmissä huoleksi siitä, että onko Sannilla ja Lauralla kaikki hyvin. Kun totuus selvisi, monet asukkaat äänestivät kaksikon suoraa päätä häätöäänestykseen.

Big Brotherin kolmas häädettävä asukas selviää tänään illalla BB-tuloslähetyksessä. Me uskallamme kuitenkin povata, että tänään talosta ei häädetä pelkästään yhtä asukasta, vaan lähtöpassit saa sekä Laura L. että Sanni.

Tuplahäädöt eivät ole talossa mitenkään tavattomia ja nyt onkin katsojien ja tuotannon pelisilmästä kiinni, saavatko viikkotehtävästä luistanut kaksikko vapautuksen lopullisesti BB-talon piinasta.

Jos asiaa katsotaan puhtaasti kertoimien valossa, ovat Sanni ja Laura L. kisassa seuraavat putoajat. Mr Greenin kertoimissa molempien daamien kerroin voitolle on 50.00. Big Brotherin voittajasuosikiksi kertoimien valossa on noussut Twitch-striimaaja Anssi kertoimella 3.00.

Viikon kovin kerroinnousija on selvästi Jasmiina, joka oli vielä viikko sitten kisan häntäpäässä kertoimella 65.00. Nyt Jasmiinan kerroin kisan voitolle on enää 7.50 ja tämä räväkkä neiti parantelee koko ajan sijoitustaan kerroinkahinoissa.

Mr Greenin kertoimet Big Brother -kisan voittajaksi

Anssi 3.00

Aki 4.25

Pekka 5.00

Jasmiina 7.50

Laura R. 8.00

Ville 8.00

Taavi 13.00

Lasse 15.00

Sami 15.00

Melody 25.00

Juhani 30.00

Katja 35.00

Laura L. 50.00

Sanni 50.00





SUOSITUIMMAT