KotiUutisetTätä Big Brother -asukasta katsojat inhoavat eniten

Tätä Big Brother -asukasta katsojat inhoavat eniten


Big Brother -kilpailu on edennyt jo kolmannelle viikolle ja talosta on ehditty häätää ulos jo kaksi naispuolista asukasta, Pippa ja Minna. Ensi sunnuntain häätöäänestykseen ei ole vielä nimetty ketään kilpailijaa, mutta yleisön inhokki on jo vahvasti selvillä.

BB-Jasmiina on kerännyt viimeisten päivien aikana erilaisilla Big Brother -foorumeilla runsaasti negatiivista kritiikkiä. Eniten katsojia ärsyttää Jasmiinan tapa haukkua jatkuvasti talon muita asukkaita, vaikka monen katsojan mielestä tämän 24-vuotiaan lähihoitajan omassakin käytöksessä olisi petraamisen varaa.

– Ihan hirveetä kuunnella Jassua. Nytkin koko ajan hokee vit…, eräskin katsoja kommentoi BB-foorumilla.

Toisaalta Jasmiina jakaa myös foorumeilla katsojien mielipiteitä. Vaikka Jasmiinan käytös raivostuttaa katsojia, monet ovat tunnistaneet neidissä juuri sellaisia piirteitä, jotka tekevät tv-ohjelman katsomisesta viihdyttävää.

– On ärsyttävä, mutta sen takia myös viihdyttävä, foorumilla kommentoidaan.

Vedonlyöntitilastoissa Jasmiinan ei odoteta putoavan talosta aivan vielä, vaikka Jasmiinan kerroin koko kilpailun voitolle onkin Mr Greenillä hurjat 25.00. Kertoimien valossa todennäköisin putoaja ensi sunnuntain häätöäänestyksessä onkin Laura L., jonka kerroin koko kisan voitolle on 50.00. Kisan todennäköisin voittajasuosikki on tällä hetkellä ammattistriimaaja Anssi kertoimella 3.00, mutta perässä tulee Aki kertoimella 3.50.

Mr Greenin Big Brother -kertoimet:

Anssi 3.00

Aki 3.50

Pekka 5.00

Laura R. 7.00

Ville 8.00

Taavi 10.00

Sami 12.00

Lasse 17.00

Melody 20.00

Jasmiina 25.00

Juhani 30.00

Katja 34.00

Sanni 34.00

Laura L. 50.00

Kuva: Nelonen





SUOSITUIMMAT