KotiUutisetHänestä tuli maailman seksikkäin matikanope! "Äly ja kauneus samassa paketissa"

Hänestä tuli maailman seksikkäin matikanope! ”Äly ja kauneus samassa paketissa”


Oksana Neveselaya (Neveselaja) -nimistä ukrainalaista naista pidetään edelleen netin seksikkäimpänä matikanopena. 21-vuotiaalla kansankynttilällä on jo yli 600 000 seuraajaa netissä.

-Kyllä äly ja sensuellius voivat kulkea käsi kädessä, Oksana vakuuttaa Sputnik-median haastattelussa Venäjällä. Vaikka kaikki ei olekaan sitä miltä näyttää.

Kaikki sai alkunsa siitä, kun minskiläinen Oksana Neveselaya heräsi eräänä päivänä. Se päivä muutti hänen tähänastisen elämänsä. Oksana sai kuulla ja huomata, että useat brittiläiset, kiinalaiset ja turkkilaiset tabloidit julistivat hänet maailman kuumimmaksi opettajaksi. Hän oli vasta 17-vuotias. Instagram-seuraajia alkoi tulvia ovista ja ikkunoista.

Kyseessä oli puhdas väärinkäsitys. Jostain oli putkahtanut someen video, jossa oli Oksanan näköinen nainen. Lumipalloilmiö alkoi vyöryä. Lehdet tarttuivat aiheeseen. 

-Totesin että en ole hän. Vaan eipä se ketään kiinnostanut. Seuraajia tuli vain lisää. Hauskinta on, että vaikka minun piti olla maailman kuumin matikanope, en edes osaa kunnolla matikkaa, Oksana nauraa.

Joskus uutisankka voi olla onnenpotku.

Oksana ei siis ole pahoillaan. Hän sai hurjan määrän seuraajia. Niitä oli parhaimmillaan 650 000, nytkin yli 600 000. Mirror-lehti Britanniassa oikaisi myöhemmin juttunsa, mutta moni muu ei.

Oksana on silti meidän kaikkien valeope, eikö niin! Katsotaan kuvia!





SUOSITUIMMAT