KotiUutisetNainen löysi pettämisviestit yllättävästä paikasta – mies kieltää kaiken

Nainen löysi pettämisviestit yllättävästä paikasta – mies kieltää kaiken


Tuntemattomana pysyttelevä nainen jakoi tarinansa sosiaaliseen mediaan. Hän oli ajautunut riitoihin miehensä kanssa, mutta halusi pyytää tältä anteeksi.

Riita alkoi erikoisella tavalla, sillä nainen oli huutanut miehelleen unissaan. Myöhemmin hän laittoi miehelleen tekstiviestin, jossa pyysi anteeksi. Tekstiviestiin ei kuitenkaan koskaan tullut vastausta. Nainen kuitenkin huomasi miehensä älykellon, joka oli jäänyt kotiin.

Älykello oli yhdistetty miehen puhelimeen, joten nainen päätti varmistaa, olivatko viestit menneet perille. Järkytyksekseen nainen löysi kellosta oudon numeron, sekä viestejä, jotka viittasivat käyntiin maksullisen naisen luona. Viesteistä löytyi myös tapaamisaika edellisen viikonlopun jäljiltä.

Salapoliisityö alkaa

– Huomasin oudon numeron viimeksi käytettyjen numerojen kärjessä. Kenna-niminen henkilö viestitteli hänelle ja viesteissä oli linkki mieheni LinkedIn-profiiliin. Numerosta oli tullut myös automaattinen vastaus, ettei (Kennalle) saisi lähettää mitään seksuaalista, sillä muuten viestit estettäisiin, kertoo nainen.

Myöhemmin Kenna oli ottanut yhteyttä mieheen tapaamisen sopimiseksi. Oletetun pettämisen kohteeksi joutunut nainen oli myös pyytänyt ystäväänsä lähettämään viestin Kennalle ja se vahvisti asian: hän on maksullinen nainen. Lisää tutkimalla selvisi myös sivuston nimi, jolla tämä työskentelee.

Kun mies palasi kotiin, niin nainen kysyi tältä suoraan.

– Kuka Kenna on ja miksi petät minua?

Mies oli täysin hämmentynyt kysymyksestä ja antoi myös tarkistaa puhelimensa. Siellä ei kuitenkaan ollut viestejä. Kellosta löytyneet viestit hän sanoi näkevänsä ensimmäistä kertaa.

– Raivostuin ja tarkistin aivan kaiken – internet-historian, pankkitiedot, tuhotut valokuvat, tapaamispäivänä käytetyn ruutuajan ja tietyt paikat sijaintitietojen pohjalta. Mitään ei löytynyt. En tiedä mitä tai ketä uskoa. Olkaa ystävällisiä ja neuvokaa minua, kertoi nainen turhautuneena sosiaaliseen mediaan.

Yleisesti ottaen ihmiset pitivät miesystävää valehtelijana, todeten tämän tuhonneen kaiken puhelimestaan.

– Hän tekee sen uudestaan, kommentoi yksi juttuun vastannut

– Miehesi ei välttämättä ole tavannut naista, mutta hän on taatusti lähettänyt ne viestit, kommentoi toinen asiaa

– Mitä ilmeisemmin miehesi lähetti naiselle viestin. Älykellon viestit ovat samoja, jotka on lähetetty puhelimesta. Jotkut ovat vain erittäin hyviä valehtelemaan, jatkoi kolmas keskustelija.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Unsplash





SUOSITUIMMAT