KotiUutisetK-18-mainontaa ilmaantui tunnetuille uutissivuille – taustalla eeppinen moka

K-18-mainontaa ilmaantui tunnetuille uutissivuille – taustalla eeppinen moka


Muun muassa Washington Postin, New York Timesin ja Huffington Postin julkaisut alkoivat mainostaa aikuisviihdettä tavanomaisten uutisten seassa.

Internetissä toimi taannoin YouTuben kilpailijaksi mielletty Vid.me -sivusto, joka sittemmin lakkautettiin kannattamattomana vuonna 2017. Sivuston osoitetta ei suojattu, joten se vapautui hiljattain ostettavaksi.

Uutisiin upotetaan usein lisäsisältöä muilta sivuilta, joista tavallisimpia ovat esimerkiksi Instagram, Twitter ja Facebook. Näin tehtiin aikoinaan myös vid.me -sivuston osalta, kun sen sisältöä hyödynnettiin uutisten täydentämiseksi.

Näin ollen kaikki ne sivustot, jotka olivat upottaneet sisältöä vid.me -sivustolta, saivat vanhoihin uutisiinsa aikuisviihdemainontaa edesmenneen videopalvelun sisällön sijaan. Syynä tähän on vid.me -verkko-osoitteen ostanut aikuisviihdesivusto, jonka nimi tarkoittaa suomennettuna ”viiden tähden p*rnoa HD-laadulla”.

Asia havaittiin erään Twitter-käyttäjän toimesta, ja julkaisun alle on sen myötä ilmaantunut lukuisia aikuisviihdesivuston mainontaan liittyviä uutisotsikoita.

Tviitti alla.

Lähde: Twitter
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT