KotiUutisetMorsian pyysi siskoaan lihottamaan itseään – taustalla järjetön syy

Morsian pyysi siskoaan lihottamaan itseään – taustalla järjetön syy


Identtiset kaksossiskot ajautuivat törmäyskurssille, kun naimisiin menossa ollut nainen pyysi siskoaan lihottamaan itseään ennen häätilaisuutta.

Molemmat naiset olivat olleet aiemmin samankokoisia, sillä he urheilivat yhdessä. Koronaviruksen myötä toinen siskoista jätti liikunnan kokonaan, kun taas toinen jatkoi urheilemista.

Naisten kohdatessa morsian ryhtyi mesoamaan ja syytti siskoaan tämän hoikemman ruumiinrakenteen vuoksi.

– Hän (morsian) huomautti minua asiasta useaan kertaan ja käyttäytyi minua kohtaan kuin kiukkuinen humalainen, syyttäen minua nostamisesta itsensä yläpuolelle. Se ei kuitenkaan ollut tarkoitukseni, purkaa pettynyt sisko tuntojaan.

– Olin selvin päin, koska minun oli tarkoitus toimia kuljettajana. Omaan kuitenkin hyvin huonon toleranssin itkeviä tai vihaisia ihmisiä kohtaan, jotka käyttäytyvät kuin humalaiset, jatkaa morsiamen sisko.

Lopulta hän sanoi naimisiin menneelle siskolleen suorat sanat.

– Kerroin, että jos olet niin epävarma itsestäsi, niin sinun olisi pitänyt antaa p*rseellesi kyytiä sen sijaan, että odotat muiden lihottavan itseään näyttääksesi paremmalta!

Naisten yhteenotto jakaa mielipiteitä perheiden kesken.

– Perheeni on minun puolellani, koska en aloittanut riitaa tai tehnyt mitään, mutta hänen (morsiamen) perheensä ja ystävänsä lappavat lokaa minun niskaani, harmittelee sisko.

Kun tarina jaettiin sosiaaliseen mediaan, niin ihmiset ryntäsivät joukolla puolustamaan vihan kohteeksi joutunutta siskoa.

– Oman itsetunnon kohottaminen muiden kustannuksella ei koskaan toimi. Olen pahoillani siskosi vuoksi, kirjoittaa eräs jutun lukenut.

– Hääpäivä on luultavasti se päivä, kun siskosi olisi pitänyt olla huomion keskipiste, lisää toinen.

Joku antoi morsiamelle lisänimen, viitaten Godzilla-kauhuelokuvaan.

– Siinä siskosi teki poikkeuksellisen hyvää työtä, että nyt hänet tunnetaan ”Bridezillana”, Redditissä hupaillaan.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT