KotiUutisetTiina ei ollut nuoreen ja komeaan mieheensä tyytyväinen - lopputulos yllättää

Tiina ei ollut nuoreen ja komeaan mieheensä tyytyväinen – lopputulos yllättää


Seuraava tarina on tosi, mutta tunnistetekijöiden vuoksi olemme vaihtaneet sen alueellista sijaintia ja muita tietoja.

Pienellä paikkakunnalla Pohjois-Karjalassa asuva nelikymppinen Tiina on ollut naimisissa puolisonsa Valtterin kanssa jo monia vuosia, ja heillä on lapsiakin. Parilla on kymmenisen vuotta ikäeroa, eli Valtteri on kolmekymppinen – siis nuorempi.

Nyt Tiina on lähdössä pois perheen yhteisestä kodista lapsineen. Hän on löytänyt uuden rakkauden. Vaikka lähipiirissä parin ongelmat ovat jonkin verran tunnetut, ratkaisu on yllättänyt läheiset.

Eniten yllätystä aiheuttaa kuitenkin se, että Tiinan uusi kumppani on kuusikymppinen. Hän on jo sairauseläkkeellä. Ikäeroa on nyt ei kymmenen vuotta, vaan kaksikymmentä – ja kaiken lisäksi toisin päin. Nyt mies on vanhempi.

-Olemme sitä ihmetelleet ja lähipiirissä ero on tietysti tuomittu myös lasten vuoksi, Härdellille asiasta avautunut henkilö kertoo.

-Jos tästä kuitenkin perkaa lapsikuvion pois, niin jäljelle jää vain ihmisten kummastus ja paheksunta tästä ikäerosta. Tiinan mies on kaiken lisäksi todella komea, mutta tämä uusi ihastus käveleekin ontuen ja on ihan tavallisen näköinen, Härdellille kerrotaan.

Miksi tämä juttu, joka pohjautuu tosiasioihin, kerrotaan tällä sivustolla? Siksi, että se olkoon opetuksena siitä, että totuus on tarua ihmeellisempää, ja aina ikä ja ulkonäkö eivät todellakaan ole määrääviä tekijöitä ihmisten parisuhteissa. Onni voi löytyä ihmissuhteesta, jota ei ehkä itsekään aluksi olisi uskonut, tai se vaikuttaa ulkopuolisista täysin hämmentävältä.





SUOSITUIMMAT