KotiUutisetOle tarkkana - näin suomalaiset OnlyFans-tytöt koijaavat sinua

Ole tarkkana – näin suomalaiset OnlyFans-tytöt koijaavat sinua


Härdellin toimitukseen otti yhteyttä OnlyFans-asioihin perehtynyt lukijamme. Hän kertoo ostaneensa useita kuukausijäsenyyksiä suosittuun OnlyFans-palveluun ja pettyneensä. Siksi hän haluaa äänensä kuuluviin.

-Olen pettynyt ja haluan varoittaa siksi muita faneja. Ei kannata suin päin mennä tilaamaan kenenkään kivannäköisen neitokaisen palvelua. Nythän siellä OnlyFansissa tuppaa olemaan jokainen naapurintyttö, fani toteaa.

-Saatat maksaa ihan turhasta. Tämä tyyppi ei tuota sitä sisältöä lainkaan, tai muutaman hassun kuvan, ja sinä jäät kuukausimaksuinesi nuolemaan näppejäsi. Maksettu mikä maksettu.

Ohjennuoraksi OF-fani vinkkaa:

-Katso kuinka monta postausta, kuinka monta kuvaa ja videota tämä henkilö on julkaissut. Silloin voit miettiä kannattaako tämän henkilön jäsenyys ostaa. Katso myös tykkäyksien ja fanien määrää. Jos siellä on 10 postausta ja parinkympin kuukausimaksu, niin ei ole mitään järkeä, ymmärrätte yskän, hän vinkkaa.

-Kannattaa myös katsoa milloin henkilö on viimeksi ollut aktiivinen tilinsä kanssa.

Monilla Suomen näkyvimmillä OF-kaunokaisilla on ainakin 100 kuvaa näkyvissä. Mitä enemmän, sitä kannattavampaa on luonnollisesti jäsenyys.





SUOSITUIMMAT