KotiUutisetMiksi NHL-finalisti Artturi Lehkosen nimimerkki on Kuoleman arkkitehti?

Miksi NHL-finalisti Artturi Lehkosen nimimerkki on Kuoleman arkkitehti?


NHL:n finaalisarja käynnistyy maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa Tampa Bayn ja Montrealin välillä. NHL Without a Map -ohjelma tavoitti Montrealin suomalaiskolmikosta Artturi Lehkosen hieman ennen juhannusta. Haastattelussa hyökkääjä suorastaan huokuu itseluottamusta. 

Kirjaimellisesti kiekkohullussa Montrealissa finaalipaikka sai kaupungin sekoamaan.  

– Aikamoinen kaaos siellä oli hallilta poistuessa. Poliisit olivat mellakkakypärissä ja kaikissa suojissa tekemässä tietä, ei oikein tiedä, mitä siitä pitäisi ajatella, Lehkonen myhäilee.

Montrealin Lehkonen, Joel Armia ja Jesperi Kotkaniemi ovat pelanneet oivallisesti, mutta etenkin maalivahti Carey Price on turhauttanut vastustajat.  

– Meillä maalivahti vei vastustajan pelimoraalin sekä Torontoa että Winnipegiä vastaan. Ja Corey Perry on varmaan paras maalineduspelaaja mitä olen ikinä nähnyt. En haluaisi pelata sitä vastaan!

Paljon muustakin kuin peleistä ehdittiin haastattelussa puhua: Muun muassa se selvisi, miksi Lehkosen nimimerkki Counter Strike -pelissä on Kuoleman arkkitehti.

– Mun isän [Ismon] jengissä Tutossa oli Mestiksessä pelaaja nimeltä Rautajoki. Se oli iso, nopea ja tykkäsi vähän satuttaa vastustajaa. Sitä kutsuttiin Kuoleman arkkitehdiksi. Sen ketjukaverina pelasi porilainen Niko Palo, Tom Wilson -tyylinen, sitä kutsuttiin Kuoleman adjutantiksi, Lehkonen nauraa.

Koko haastattelu NordicBetin verkkosivulla.





SUOSITUIMMAT