KotiUutisetJäätelöraivo puhkesi hintojen vuoksi – miehen tilitykselle irvaillaan somessa

Jäätelöraivo puhkesi hintojen vuoksi – miehen tilitykselle irvaillaan somessa


Jäätelöraivo sai miehen avautumaan sosiaalisessa mediassa, kun hänen mielestään herkkuhetki oli liian kallis. Julkaisun nähneet ihmiset vastailivat miehelle irvailevaan ja humoristiseen sävyyn.

Aurinkoisella rannalla olostaan nauttinut mies sai hetkessä tummia pilviä ylleen, miehen ostaessa kaksi jäätelöä, joiden yhteishinnaksi tuli 10 puntaa (noin 11,7 euroa). Mies maksoi jäätelöautosta ostetut jäätelöt, mutta jälkikäteen hän kiukutteli asiasta.

– Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun maksan 10 puntaa kahdesta 99-jäätelöstä. Tiedän, että asiakkaista on pulaa, mutta jotain v*tun rajaa! mies kirjoitti.

Mies oli myös yhteydessä yritykseen, vaatien hintojen selkeämpää näkyvyyttä. Hän saikin vastauksen anteeksipyynnön kera, sekä vahvistuksen hintojen paremmasta esillepanosta.

– Toivottavasti kukaan ei nyt lankea hinta-ansaan ja jatkavat matkaa, mies tilitti.

Muutamat ihmiset äimistelivät samaa, viitaten Lontoon hintapolitiikkaan.

Pelaa kuin Ridge Forrester!

– Ne jäätelöt olivat varmaankin kultaa tuolla hinnalla, kirjoitti eräs viestiketjuun vastannut

– Olisin sanonut, että muutin mieleni, hinnoissa on liikaa ahneutta, ja kävellyt pois, kommentoi toinen

Mies sai myös kritiikkiä osakseen, osa vastasi humoristisella ja irvailevalla sävyllä.

– Oma valintasi. Älä maksa ja sitten valita. Kerro myyjälle, että lähdet pois. Se on ainoa tapa saada heidät pohtimaan hintojaan, kritisoi eräs kommentoija

– Teet itsestäsi narrin maksamalla pyydetyn summan. Tiedustele hintaa ja kävele tiehesi jos se on liikaa. Olen tehnyt saman monesti, sinunkin kannattaisi kokeilla, vastasi yksi kirjoittaja naljailevaan sävyyn

Eräs kertoi myös oman tarinansa, joka kertoman mukaan johti terapiaan asti.

– Aikaisemmin tässä kuussa Yorkshiresta kotoisin oleva isäni oli käymässä Lontoossa. Hän järkyttyi maksaessaan 54 puntaa (noin 63 euroa) neljästä kala-ranskalaisannoksesta herneiden kera. Hän oli halunnut maksaa ruokatoimituksen itse, hänen poikansa kertoi.

– Tervetuloa Lontooseen, Yorkshiren mies, kuului yksi kommentti viestiketjussa.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT