KotiUutisetSeiska: Jethro Rostedtilta vaaditaan miljoonia euroja - kummat kuviot!

Seiska: Jethro Rostedtilta vaaditaan miljoonia euroja – kummat kuviot!
Menestyvä yrittäjä Jethro Rostedt on joutunut oikeustaisteluihin, kertoo Seiska.

Seiskan saamien asiakirjojen mukaan mieheltä penätään oikeusteitse yli 700 000 euroa. Kari Uodin lakifirma karhuaa asiamiespalkkioita 43 000 euroa ja kotimainen puutarha-alan yritys vaatii 670 000 euron summaa oikeuskuluineen.

Puutarhafirman tapauksessa oikeus antoi toukokuun puolivälissä yksipuolisen tuomion ja Jeti tuomittiin maksumieheksi. Kyseeseen tuli kuitenkin niin kutsuttu takaisinsaanti eli velan määrä voi vielä muuttua. Yrityksen hallituksen puheenjohtajan mukaan kyse on normaalista velkomusjutusta ja summa on lopulta ilmeisesti joitakin kymppitonneja pienempi. Asianosaiset tuntevat toisensa pitkältä ajalta Seiskan mukaan.

Toinenkin tapaus aiheuttaa Jetille murheita. Seiskan mukaan Jetin perustama Ruutukasi Oy -yhtiö myi erään kiinteistön pari vuotta sitten 1,28 miljoonalla. Kaupanteossa sovittiin, että Jetin firma ostaisi kiinteistön takaisin 100 000 euroa kalliimmalla. Rahoja ei kuitenkaan kuulunut. Nyt KM Capital -niminen firma hakee Jetiltä ja Ruutukasilta saataviaan korkojen kera.

Jeti itse on Seiskan mukaan myynyt jo Ruutukasin.

-Juu, se on myyty. Luovuin siitä joskus viime vuoden kesäkuussa. Sitä katsos ostetaan ja myydään kaikennäköistä, Jeti kertoo lehdelle.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje