KotiUutisetYstävänpäivän ateria johti kolmen päivän todelliseen painajaiseen – ei herkille!

Ystävänpäivän ateria johti kolmen päivän todelliseen painajaiseen – ei herkille!


Ystävänpäivän ateria toimi kulissina, kun kolmen ihmisen ryhmä toteutti järkyttävän surmatyönsä. Pohjustuksena käytettiin totuus vai tehtävä -peliä.

John McGuire, pahaa-aavistamaton uhri oli ostanut pihvejä, perunoita ja pullollisen viiniä osoittaakseen, miten paljon hän välittää naisystävästään. Tavallisesti hän vietti kumppaninsa, Amanda McCluren kanssa ystävänpäivää heidän kotonaan, mutta nyt he suuntasivat Amandan isän luokse. Mukaan liittyi myös isän toinen tytär, Anna.

Anna ja Amanda olivat varttuneet aikuisiksi sijaisperheissä, sillä heidän isänsä, Larry McClure oli nuorempana tuomittu 17 vuodeksi vankilaan alaikäisen törkeästä hyväksikäytöstä. Hän oli myöhemmin päässyt ehdonalaiseen vapauteen. Tyttäret olivat alkaneet pitää yhteyttä isäänsä tämän jälkeen.

Nelikko tutustui toisiinsa usean päivän ajan, kunnes kohtalokas päivä koitti. Johnilla ei ollut aavistustakaan, että Amanda oli iskenyt silmänsä omaan isäänsä. John ei ollut enää tervetullut Larryn taloon, vaan hän oli vain este Larryn ja Amandan suunnitelmissa.

Larry johdatteli Johnin pelaamaan kolmikon suunnittelemaa peliä, jonka myötä John sidottiin, eikä hän voinut kuin odotella mitä tapahtuu. Johnia lyötiin hänen tuomallaan viinipullolla päähän ja häneen pistettiin kaksi annosta metamfetamiinia. Uhria myös kidutettiin. Lopulta Amanda laittoi Johnin päähän muovipussin, kun taas Anna kuristi häntä ja Larry piti avutonta uhria aloillaan.

– Se oli kahden tai kolmen päivän helvetti, oli Larry kuvaillut tapahtumia myöhemmin.

Haudattuaan Johnin matalaan hautaan Amanda ja Larry aloittivat seksuaalisen suhteen. Kolmikko käytti huumeita, joiden myötä he tulivat vainoharhaisiksi ja kuvittelivat Johnin olevan yhä elossa. Ruumis kaivettiin ylös ja se paloiteltiin vasaralla.

Ruumiinosat haudattiin viereiselle pihalle ja sen päälle heitettiin kalkkia nopeamman maatumisen aikaansaamiseksi.

Isän kohtalokas erehdys

Kolme viikkoa myöhemmin Larry ja Amanda matkustivat toiselle paikkakunnalle mennäkseen laittomasti naimisiin. Larry käytti toimituksessa väärää nimeä. Avioliitto solmittiin 11. maaliskuuta.

Ennen pitkää Johnin perhe alkoi huolestua, kun hänestä ei ollut kuulunut mitään sitten helmikuun, joten John ilmoitettiin kesäkuussa kadonneeksi. Tällä välin Larry ja Amanda olivat muuttaneet Kentuckyyn, mutta ehdonalaisessa oleva Larry oli unohtanut ilmoittaa viranomaisille tästä ja joutui vankilaan.

Larry ajatteli, että hän jäisi ennen pitkää kiinni, koska ei voinut siirtää Johnin ruumista. Tällöin mies päätti tunnustaa murhan. Larry kertoi myös Annan ja Amandan osallisuudesta.

– Haluan vain tämän päättyvän. Ei oikeudenkäyntiä, ei veronmaksajien rahoja oikeudenkäyntiin, tunnustan tekoni, oli Larry kirjoittanut osallisuudestaan. Tunnustus ei kuitenkaan tarjonnut murhaan minkäänlaista motiivia, ja Larry sanoi Amandan suunnitelleen sen. Larry myös kertoi Amandan jatkaneen Johnin kuukausittaisten sosiaaliturvashekkien lunastamista.

Sekä Amanda että Anna pidätettiin, minkä johdosta he alkoivat syytellä toisiaan. He yrittivät myös vierittää syytä Larryn niskoille, väittäen tämän käskeneen tappamaan Johnin. Anna puolestaan väitti muiden pakottaneen hänet mukaan, koska he uhkasivat vahingoittaa Annan lapsia.

55-vuotias Larry tuomittiin oikeudessa elinkautiseen 1. asteen murhasta ilman ehdonalaisen mahdollisuutta. Amanda puolestaan myönsi osallisuutensa 2. asteen murhaan ja sai 40 vuoden tuomion.

– Haluaisin todella tietää, miksi Amanda luuli, että hän voisi leikkiä Jumalaa ja viedä poikani. Hän mursi minun ja lastenlasteni sydämet, puhui Johnin Karen-äiti järkyttävästä tapauksesta.

– John oli minun kanssani, se on ainoa syy. Isäni ei päästänyt ketään lähelleni. John oli kertonut isälleni rakastavansa minua ja menevänsä naimisiin kanssani, vastasi Amanda kysymykseen.

Myös Anna tuomittiin 40 vuodeksi vankilaan 2. asteen murhasta.

Lähde: Daily Star
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT