KotiUutisetSuomalaispelaajalla uskomaton pelionni NordicBetillä

Suomalaispelaajalla uskomaton pelionni NordicBetillä


Nettikasinot houkuttelevat asiakkaita mitä suuremmilla ja uskomattomilla tarjouksilla, mutta joskus pieni on kaunista, sillä pienin mahdollinen alkutalletuskin on vain 10 euroa.

Suomalainen nettipelaaja hyödynsi hienosti ja maltillisesti peliyhtiö NordicBetin uusille 10 euroa tallettaville asiakkaille tarjoaman 60 euron bonuksen. Mies kertoo Härdellille lähteneensä tekemään bonusrahalla useita pieniä vetoja sekä muutamia hieman korkeampikertoimisia triploja. Yksi triplaveto osui AHL-otteluissa ja toi onnekkaalle pelimiehelle lähes 300 euron voiton. Väliin pieni kotiutus ja tilille jäi vielä vähän pelirahaa. Pelaaminen jatkui hienosti haetuilla koripallo- sekä tennisvedoilla, ja kassaan karttui jälleen lähes 300 euron potti.

Lunasta jopa 200 euroa bonusta ja 200 ilmaiskierrosta NordicBetiltä

Uudella pelikassallaan mies siirtyi urheiluvedoista kokeilemaan onneaan kolikkopelien puolella. Aztec Gold: Extra Gold Megaways, Diamond Mine Megaways Jackpot King ja Viikinkien Kirja -peleissä onni oli edelleen myötä ja kassa nousi jo yli 700 euroon.

Tässä vaiheessa miehen peliksi valikoitui Chaos Crew, josta napsahti huikea kymmenien tuhansien eurojen potti.

Jättipotin voitettuaan pelimies uskaltautui nostamaan hieman panosta ja siirtyi legendaarisen Reactoonz-pelin pariin. Gargatoon oli suopealla päällä toi miehelle vielä toisenkin suuren voiton.

Näin suomalaismiehen 10 euron talletus kasvoi muutamassa päivässä lähes 50 000 euroon.

Tämä on hieno esimerkki vastuullisesta ja maltillisesta pelaamisesta. Onnea voittajalle.

Kuva: Pexels





SUOSITUIMMAT