KotiUutisetIL: Ella, 19, rakentaa itselleen taloa - Suomen nuorin omakotirakentaja

IL: Ella, 19, rakentaa itselleen taloa – Suomen nuorin omakotirakentaja


Iltalehti Plus -liite (maksumuurin takana) kirjoittaa 19-vuotiaasta Ella Sälpäkivestä, joka rakentaa itselleen taloa. 19-vuotiaana hän lienee Suomen nuorin omakotitalon rakentaja.

Ella kertoo Iltalehdessä olleensa kova säästämään siitä saakka, kun Ellan vanhemmat kertoivat tälle teini-ikäisenä, että häntä odottaa tilillä aikanaan pieni pesämuna. Sen hän saisi käyttöönsä kun sopiva ajatus ja käyttötarkoitus löytyisi.

Nainen säästi rippilahjarahat ja kävi töissä ja pisti kaiken säästöön. Lehdessä hän kertoo, ettei silti elänyt niukasti. Matkustukseen ja vaatteisiinkin liikeni rahaa.

5 euron ilmaisveto kaikille asiakkaille, myös vanhoille asiakkaille NordicBetillä. Lue lisää ja osallistu, voimassa MM-kisojen ajan!

Ella kertoo lehdessä, että ensin hän ajatteli rivitaloasuntoa. Niihin olisi pitänyt kuitenkin tehdä remontteja ja nekin maksoivat. Ella päätti että rakennetaan kerralla ihan oma talo.

Talopaketti tullaan toimittamaan tällä tietoa viikolla 41. Tuolloin tontille pärähtää muuttovalmis 125-neliöinen Dekotalo.

@ellanomakoti

RAKENNUTAN OMAKOTITALON 19-VUOTIAANA 🥳 ##ensiasunto ##rakentaminen ##omakotitalo ##sisustusblogi ##tiktoksuomi ##omakoti

♬ Peaches – Justin Bieber

@ellanomakoti

Rakennusprojektin eri vaiheet: TONTTI🏠 ##rakentaminen ##omakotitalo ##omakoti ##rakentajat2020

♬ original sound – Ella Sälpäkivi

@ellanomakoti

kommentoikaa ihmeessä jos tulee jotain lisättävää! tähän videoon ei kaikki tieto mahdu😅 ##rakentaminen ##talopaketti ##rakentajat2020

♬ Lofi – Domknowz

Betsafe tarjoaa 200% bonuksen ensitallettajalle

  • Avaa pelitili Betsafe-kasinolle
  • Talleta vähintään 10 euroa ja saat 200% bonuksen talletuksellesi

TARTU TARJOUKSEEN





SUOSITUIMMAT