KotiUutisetTekeekö Blind Channel ”Lordit” yllätysherkissä Euroviisuissa? Toisi jättivoiton vedonlyöjille

Tekeekö Blind Channel ”Lordit” yllätysherkissä Euroviisuissa? Toisi jättivoiton vedonlyöjille


Eurovision laulukilpailu järjestetään ensi viikolla Rotterdamissa. Suomen edustaja Blind Channel on mukana torstaina 20. toukokuuta kisattavassa toisessa semifinaalissa.

Tämän vuoden kilpailussa voi muhia suuriakin yllätyksiä, sillä ainakin vedonlyöntikertoimissa ennakkosuosikki tuntuu vaihtuvan lähes päivittäin. Mukana kärkikahinoissa on nähty yllättäviä maita. Esimerkiksi eilen ykköspaikalta kolmanneksi pudonnut Malta ei ole voittanut Euroviisuja vielä kertaakaan. Tämän hetken voittajasuosikki Ranska on saanut nauttia voitosta viimeksi vuonna 1977, ja toisena oleva Italia on voittanut Euroviisut vain yhden kerran, vuonna 1964.

Myös Suomen kertoimet ovat vaihdelleet viime aikoina, mutta Blind Channelin ystäville on luvassa todellinen jättipotti, jos bändi tekee ”Lordit” ja voittaa koko kisan, jolloin tämän hetken kertoimilla Suomen puolesta vetoa lyöneet saisivat Mr Greeniltä peräti 51-kertaisen voiton.

Suomi on ennakkoarvioissa tasoissa Ruotsin kanssa, mikä on Euroviisut kuusi kertaa voittaneelle naapurimaallemme varmasti suuri yllätys, sillä se on viime vuosina vakiinnuttanut paikkansa yhtenä suurimmista voittajasuosikeista.

Mutta voiko Blind Channel voittaa Euroviisut? Oululaisbändin uskotaan etenevän heittämällä lauantain finaaliin. Lukuisat suomalaiset ja ulkomaiset viisufanit ovat myös vahvasti sitä mieltä, että Suomella on nyt ensimmäistä kertaa sitten Lordin ja vuoden 2006 todelliset eväät voittoon saakka. Kertoimenlaskijat eivät siihen usko, mikä tulee koitumaan heille kalliiksi, jos ”Dark Side” lumoaakin eurooppalaiset viisufanit.

Ennakkoarvioissa pahnan pohjimmaisina kertoimella 501.00 majailee yhdeksän maata, joiden joukossa olevat muun muassa Viro sekä isäntämaa Alankomaat.

Kertoimet: Euroviisut 2021, lopullinen sijoitus

Ranska                                            3.75

Italia                                               4.50

Malta                                              5.50

Sveitsi                                            11.00

Islanti                                             12.00

Bulgaria                                          13.00

Kypros                                            21.00

Liettua                                            41.00

Ukraina                                          41.00

Kreikka                                           51.00

Ruotsi                                             51.00

Suomi                                             51.00

Pelikohde ja kaikkien maiden kertoimet: Mr Green





SUOSITUIMMAT