KotiUutisetBB-kilpailija Sanna Ukkolan elämä on ollut täynnä kohua - lue!

BB-kilpailija Sanna Ukkolan elämä on ollut täynnä kohua – lue!


Sanna Ukkolaa voisi moni pitää tuntemattomimpana tämän vuoden Julkkis-BB:n kilpailijoista. Hän on kuitenkin tehnyt pitkän pätkän sanomalehtitoimittajan työtä ja juontanut televisiossa, muiden muassa Pressiklubia ja omaa Sannikka & Ukkola -showtaan.

46-vuotias Ukkola on marssinut tomerasti kohusta toiseen, joten hänen ei luulisi hätkähtävän BB-talon tunnelmaa.

Yksi tuoreimmista kohuista on se, kun Julkisen Sanan Neuvosto antoi Ylelle kolme vuotta sitten langettavan eli huomautuksen Sanna Ukkolan kolumnista. Tuossa kirjoituksessa Ukkola arvosteli yksityishenkilöä, jonka työnantajaan hän oli myös ollut aiemmin yhteydessä. Neuvosto piti tätä paheksuttavana.

Parikymmentä vuotta sitten hän aiheutti jutullaan ministerinä toimineen Suvi Lindénin ”golf-kohun”, jonka myötä Lindén joutui lähtemään palliltaan. Kokoomusministeri oli antanut valtionavustusta omalle golfkentälleen.

Ukkola on naimisissa persujen pää-äänenkannattajan eli Perussuomalainen-lehden päätoimittajan Matias Turkkilan kanssa. Hänen äitinsä Tuulikki Ukkola taas muistetaan kokoomuksen kansanedustajana.

Kun Yle päätti lopettaa Ukkolan luotsaaman puheohjelman, Ukkola päätti lähteä Ylestä kokonaan. Tosi-tv-ohjelma Big Brother ei ole tälle kohunaiselle ensimmäinen reality. Hän on osallistunut myös Farmi-ohjelmaan.

Betsafe tarjoaa 200% bonuksen ensitallettajalle

  • Avaa pelitili Betsafe-kasinolle
  • Talleta vähintään 10 euroa ja saat 200% bonuksen talletuksellesi

TARTU TARJOUKSEEN





SUOSITUIMMAT