KotiUutisetTällä laillisella asusteella se onnistuu! Valepoliisi voi harhauttaa muitakin kuin vanhuksia

Tällä laillisella asusteella se onnistuu! Valepoliisi voi harhauttaa muitakin kuin vanhuksia


Paljon on uutisoitu vanhusten ovella kiertävistä ja heille soittelevista valepoliiseista. Mutta tiesittekö, että poliisin päähinettä lähes identtisesti jäljittelevä lippis on täysin laillinen käyttää?

Niitä on verkkokaupassa myynnissä hintaan 15 euroa. Kun tällaisella lippiksellä varustettu menee vanhuksen ovelle, niin taatusti tämä menee lankaan. Ja niin menee myös tavallinen ihminen, sinä ja minä.

Mitä mieltä sinä olet? Pitäisikö tällainen lippis tässä maailmantilanteessa poistaa käytöstä vai ei?

Poliisilippiksestä käytiin vääntöä myyjän ja laillisuusvalvojan kanssa peräti kuuden vuoden ajan. Oikeus kuitenkin totesi vuonna 2007 että lippis ei ole laiton. Pitäisikö asia arvioida nykyisin uudelleen? Poliisilippistä ja aitoa poliisin virkalippistä erottaa se, että aidossa lippiksessä on lippiksen sivulla poliisin tunnus eli miekkaleijonan kuva. Katso alta kuva:

Rosvo ja poliisi sekä putka - Arispo.com

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje