KotiUutisetSeiska: Johanna Tukiaisen vauva vietiin - ja mies vankilaan!

Seiska: Johanna Tukiaisen vauva vietiin – ja mies vankilaan!


Ruotsissa lapsensa synnyttänyt ja uuden elämän aloittanut Johanna Tukiainen on kertonut Seiskalle uusista kuulumisistaan. Ja eihän se kohurouva kohuista eroon pääse, kuten ei gebardi pilkuistaan.

Johannan mies ja lapsen isä on paljastunut albanialaiseksi huumausainerikolliseksi, joka on istunut maansa vankilassa kahdeksan vuoden kakun. Tämä on selvinnyt vasta hiljattain Johannalle. Nyt mies on tutkintavankeudessa epäiltynä huumeista ja pahoinpitelyistä.

Seiska kertoo, että Johannan vauva on ollut tilapäisesti uudelleensijoitettuna. Johanna itse sanoo, että kyse oli toistaiseksi-ratkaisusta, eli hän ei omien sanojensa mukaan ole menettämässä lastaan.

Tukiainen synnytti Ruotsissa ja muutti sinne asumaan, koska sanojensa mukaan halusi taata lapselleen paremmat mahdollisuudet, ja koska häntä oli hänen sanojensa mukaan niin paljon loattu Suomessa.

Keskustelupalstakirjoittelijoiden mukaan Johanna halusi varmistaa, etteivät hänen asioitaan seuraavat ”antifanit” tee hänestä ja lapsesta ainakaan perättömiä ilmoituksia.

EDIT. 5.3.2021

Johanna on halunnut oikaista Seiskan juttua omassa somepäivityksessään.

-Ei tästä tarvitse mitään kohua tehdä! Yksinkertaisesti sanottuna: EN OLE MENETTÄNYT OMAA TYTÄRTÄNI enkä tule häntä Jeesuksen nimessä myöskään menettämään! Vauvan isä on ollut jo useita viikkoja tutkintavankeudessa ja Jumala otti hänet kiinni. Vankeuteen hän kuuluukin. Tilanne on kuitenkin niin että päivä kerrallaan eletään ja olen onnellinen yhdessä tyttäreni kanssa, ja koko muu perheeni asuu myös lähellä. Tällaisessa maailmantilanteessa on tärkeää asua samassa maassa.

Tukiainen korostaa, että vauva oli siis vain hetken, pari päivää, kotoa poissa eikä kyse ole uudelleensijoituksesta tai huostaanotosta.

SUOSITUIMMAT