KotiUutisetSuomalaismissi Erika Helin raiskattiin: "Kärsin paniikkihäiriöistä"

Suomalaismissi Erika Helin raiskattiin: ”Kärsin paniikkihäiriöistä”


Miss Suomi -kisoistakin tutuksi tullut ja jokin aika sitten Portugalin Playboy-lehdessä poseerannut malli-missikaunotar Erika Helin paljastaa sosiaalisen median tarinapäivityksessään kipeän asian elämästään.

-Minut raiskattiin kymmenen vuotta sitten, hän kertoo.

-Kärsin edelleen ahdistuksesta, paniikkikohtauksista ja pelkään tietyntyyppisiä miehiä, hän jatkaa.

Hän haluaa kertoa asioista, koska haluaisi muuttaa sitä ilmapiiriä, jolla raiskauksen uhreja hänen mielestään usein kohdellaan. Se on Helinin mielestä syyllistävä. Tähän syyllistämiseen syyllistyvät myös viranomaiset ja poliisi silloin, kun avuntarvitsijat pyytävät apua.

Erika päätti julkaista kirjoituksen, kun hän oli arvostellut erään raiskauksen poliisitutkintaa julkisuudessa, ja hänelle todettiin, ettei hän tiedä asioista tarpeeksi. Hän kertoi olevansa ”kokemusasiantuntija”.

Päivitys alla.

Instagram Stories
1 KOMMENTTI

Comments are closed.

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje