KotiUutisetSara Sieppi tyrmäsi suhdehuhut - haukkui rajusti häneen yhdistetyn laulajan

Sara Sieppi tyrmäsi suhdehuhut – haukkui rajusti häneen yhdistetyn laulajan


Jo pitkään on huhuttu Sara Siepin tapailevan tai seurustelevan nuoren laulajalupauksen, Lucasin kanssa. Nyt hommalle tulee stoppi.

Sara ei Discovery-kanavan Iholla-ohjelmassa ainoastaan kiistä suhdetta, vaan rökittää ja haukkuu Lucasin toiminnan lyttyyn. Mies on kuulemma antanut olettaa kaikenlaista. Ehkäpä Saran ja Lucasin romanssihuhut ovatkin siitä osoitteesta peräisin.

Aiheesta kirjoittaa Iholla-sarjaan viitaten myös Seiska. Näin Sara paukuttaa ohjelmassa:

-Hän oli siis esiintymässä Miss Suomi -finaalissa. Ja hän on siis mennyt tuonne punaiselle matolle, ja mun mielestä ihan täysin uskomaton juttu, että tulee vaan semmoinen erikoinen fiilis. Me ollaan sen kanssa frendejä, olen monta kertaa sanonut tämän, Sara kertoo ja jatkaa:

– Tuntuu tosi hassulta, että sitten punaisella matolla hän kertoo vielä lisää jostain jutusta. Miksi se ei anna vain sen asian olla? Halusiko se tutustua muhun silloin aikoinaan vain sen takia, että saa sen pienen hetken julkisuudesta ja sen kohun?

– Siltä vielä kysyttiin siellä punaisella matolla, että kun tämä on hänen ensimmäinen iso kohu, niin hän haluaa varmaan olla julkisuudessa esillä musiikilla. Että miltä hänestä tämmöinen kohu sitten tuntuu? Niin se vastasi, että ”Ei tää ollut mikään huono juttu mulle”.

-Niin tässäkin sen tarkoitusperät olivat ilmeisesti juuri se, että hän pääsee otsikoihin nauttimaan valokeilasta, mitä hän on ilmeisesti kaivannut.

– Sen takia tuntuu vähän hullulta, että olen tosi varovainen ihmisten kanssa. Mietin tosi tarkkaan, kenen kanssa hengaan just tän takia. Koska revittelee ihan kunnolla tommoisella jutulla, että saa sen oman naamansa tonne. Olen jotenkin vähän… Ihan ihmeissäni.

Seiskan mielestä parilla on ollut sutinaa ainakin aiemmin, mutta Sara puhuu vain kaveruudesta. Siepillä ja Lucasilla on kahdeksan vuoden ikäero. Sara on vanhempi.

Iholla Discoveryssä





SUOSITUIMMAT