KotiUutisetMitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään - kuvalinkki!

Mitä kuuluu Dannyn ex-vaimolle Liisa Lipsaselle tänään – kuvalinkki!


Monet nuoremmat, jotka seuraavat Dannyn uraa lähinnä viihdelehdistä nuoren Helmi Loukasmäen, 19, senioriystävänä, eivät muista tai tiedä Dannyn aiemmasta avioliitosta mitään. Dannylla on kolme aikuista lasta Liisa Lipsasen kanssa, ja Liisa on menestynyt liikenainen, joka asuu nykyisin Ruotsissa.

Liisa on nykyisin 81-vuotias, eli Dannya kolme vuotta vanhempi. Hän on koulutukseltaan ekonomi.

Hän tuli Suomessa tunnetuksi Seppälä-vaateketjun omistajana 1970- ja 1980-luvulla yhdessä veljensä Hannu Seppälän kanssa. Avioliitossa musiikkineuvos Dannyn eli Ilkka Lipsasen kanssa hän oli 33 vuotta, vuodet 1972–2005.

Vuonna 1988 Lipsanen myi Seppälän Stockmannille isoon rahaan. Pari vuotta myöhemmin hän osti Ruotsista Mauritzbergin linnan golf-kenttineen ryhtyen kehittämään siitä upeaa konferenssikeskusta.

Vuonna 2008 Liisa Lipsanen valittiin Ruotsissa vuoden liike- ja virkanaiseksi ansioistaan Mauritzbergin linnan liiketoiminnan kehittäjänä. Hän on siis myös Ruotsissa varsin tunnettu ja arvostettu nainen.

-Pitää olla hellästi kova, nainen kuvaa liikestrategiaansa ruotsalaisessa radiohaastattelussa muutaman vuoden takaa. -Pitää myös pitää aikataulusta kiinni. Ihmiset usein lupaavat ja ovat kohteliaita, eivätkä asiat tapahdu. Kun lupaan, teen sen, Liisa kuvaa.

Liisa kertoo haastattelussa, että tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu se, että hänellä olisi vähemmän töitä. Poika johtaa nyt linnaa, mutta hän on edelleen yhtiön hallituksen puheenjohtaja.

-Olen henkilö, johon linna henkilöityy. Henkilökunta pitää minua turvallisena hahmona.

Suuria tulevaisuudensuunnitelmia ei Liisalla ole:

-Haluaisin toki pysyä terveenä. Olen sellainen koti-ihminen. Olen paljolti ajattelija. Teen strategioita päässäni ja viihdyn hyvin itseni kanssa. 

Liisa ja Ilkka Lipsasella on kolme lasta: Turo (s. 1972), Heidi (s. 1976) ja Juha (s. 1977). Liisa Lipsanen on naimisissa Dicki Sörensonin kanssa.

VOIT KATSOA LIISAN KUVAN TÄÄLTÄ

Kuvassa alla Liisan omistama linna Ruotsissa, kuva: LG Foto, Wikimedia Commons





SUOSITUIMMAT