KotiUutisetSeiska: Danny ja Helmi viihtyvät yhdessä – "koimme kauhean kivoja ja positiivisia...

Seiska: Danny ja Helmi viihtyvät yhdessä – ”koimme kauhean kivoja ja positiivisia hetkiä”


Ilkka ”Danny” Lipsanen ja Helmi Loukasmäki ovat tiiviisti tekemisissä keskenään. Uusin ”aluevaltaus” saattaa avata Helmille portteja jopa uravalintaa varten.

Danny vei Helmin Lahteen, jossa hän opasti kaunotarta studiosessioiden maailmaan yhdessä Petri Kokon kanssa.

– Koimme studiossa kauhean kivoja ja positiivisia hetkiä. Se oli meille kaikin puolin hyvin valaiseva kokemus, kertoo Danny Kokon musiikkistudion tapahtumista.

Tulevaisuutta ajatellen Helmi on Dannyn sanojen mukaan kuin luotu showbisnekseen.

– Parasta Helmissä on hänen säteilevä persoonallisuutensa. Se hehku yltää ihmisestä ihmiseen, mikä on aika poikkeuksellista. Sellainen sopii mahdollisimman hyvin showbisnekseen, jos tämä nuori neito vain haluaa sitä siinä käyttää, ylistää Danny ystäväänsä.

Danny on saatellut uransa aikana monia tähtiartisteja uransa alkuun ja sen myötä parrasvaloihin, joten tietotaitoa piisaa runsain mitoin esimerkiksi Helmin uravalintaa pohjustettaessa. Kokemukset studiossa antoivat varmasti virikkeitä Helmille mahdollista showbisnestä ajatellen.

– Helmi on niin vaatimaton ihminen, ettei hän halua näillä asioilla sen kummemmin pröystäillä. Mutta hyvinhän hän siellä studiossa viihtyi! Tulos oli hirveän mukava ja hyvä, ylistää Danny.

Lähde: Seiska
Kuva: Instagram / Helmi Loukasmäki





SUOSITUIMMAT