KotiUutisetHymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset - "Huulipunahallitus vihaa mua"

Hymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset – ”Huulipunahallitus vihaa mua”


Miljoonien maskikaupoilla koko kansan tietoisuuteen keväällä tullut liikemies Onni Sarmaste avaa vihdoin sanaisen arkkunsa ja kertoo maskikaupoista ja nykyelämästään Hymy-lehden painetussa versiossa.

-Viimeiset viisi kuukautta olen asunut hotellissa, mies yllättää. -Juhlimaankin on lyhyt matka jos ei satu olemaan muuta tekemistä, hän kertoo Hymylle.

Sarmaste erosi kesäkuussa maskiskandaalin jälkeen. Hän on lehden mukaan tällä hetkellä mukana suojaustarvikebisneksessä.

Mies puolustautuu lehdessä ja haukkuu hallituksen:

-Punavihreä huulipunahallitus yrittää pelastaa vain oman takamuksensa ja vihaa minua. Kaikille on tullut selväksi, että Huoltovarmuuskeskus ja ministeriö sekä viranomaiset eivät tienneet toistensa tekemisistä. Minä vain toimitin sen mikä minulta tilattiin, ja vieläpä salamannopeasti, hän sanoo.

Hymyssä mies kertoo, että negatiivinen julkisuus on saanut hänet harkitsemaan ulkomaille muuttoa. Liiketoimet Suomessa on kuulemma tehty niin hankaliksi.

-Tästä kärsivät vain lopulta suomalaiset veronmaksajat.

Sarmastetta epäillään tiettävästi törkeästä petoksesta. Kiistakapula koskee sitä oliko Sarmasteen toimittama maskierä Huoltovarmuuskeskuksen tilauksen mukainen vai ei. Sarmaste kiistää kaikki epäilyt.

Hymyn nettisivut





SUOSITUIMMAT