Koti Uutiset Hymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset - "Huulipunahallitus vihaa mua"

Hymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset – ”Huulipunahallitus vihaa mua”
Miljoonien maskikaupoilla koko kansan tietoisuuteen keväällä tullut liikemies Onni Sarmaste avaa vihdoin sanaisen arkkunsa ja kertoo maskikaupoista ja nykyelämästään Hymy-lehden painetussa versiossa.

-Viimeiset viisi kuukautta olen asunut hotellissa, mies yllättää. -Juhlimaankin on lyhyt matka jos ei satu olemaan muuta tekemistä, hän kertoo Hymylle.

Sarmaste erosi kesäkuussa maskiskandaalin jälkeen. Hän on lehden mukaan tällä hetkellä mukana suojaustarvikebisneksessä.

Mies puolustautuu lehdessä ja haukkuu hallituksen:

-Punavihreä huulipunahallitus yrittää pelastaa vain oman takamuksensa ja vihaa minua. Kaikille on tullut selväksi, että Huoltovarmuuskeskus ja ministeriö sekä viranomaiset eivät tienneet toistensa tekemisistä. Minä vain toimitin sen mikä minulta tilattiin, ja vieläpä salamannopeasti, hän sanoo.

Hymyssä mies kertoo, että negatiivinen julkisuus on saanut hänet harkitsemaan ulkomaille muuttoa. Liiketoimet Suomessa on kuulemma tehty niin hankaliksi.

-Tästä kärsivät vain lopulta suomalaiset veronmaksajat.

Sarmastetta epäillään tiettävästi törkeästä petoksesta. Kiistakapula koskee sitä oliko Sarmasteen toimittama maskierä Huoltovarmuuskeskuksen tilauksen mukainen vai ei. Sarmaste kiistää kaikki epäilyt.

Hymyn nettisivut

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Murskavoitto! Tässä on viikon ylivoimaisesti kuumin peppu

Viikon kuumimmasta pepusta ei jäänyt minkäänlaista jossiteltavaa, kun peräti 76 % Härdellin lukijoista valitsi kuumimmaksi peppu 3:n. Peppu 2...

Wau! Uhkea Kylie Jenner keikistelee bikineissä – katso kuumat kuvat!

Kylie Jenner, 23, tunnetaan parhaiten Kardashianit-tositelevisiosarjasta, mutta hänellä on myös menestyksekäs muotiyritys, jonka nimi on Kylie Cosmetics. Jenner on...

Seiskalta lisää hurjia paljastuksia Maisa Torpasta – ”Alastonkuvia vieraille miehille…”

Somevaikuttaja ja Instagramissa liki 90 000 ihmisen seuraama Maisa Torppa on jälleen kohun silmässä. Seiska julkaisi hänestä tänään netissä hurjia paljastuksia (täällä),...

Ei huolta huomisesta: Näin Vesku Loiri kääri ällistyttävät voitot!

Näyttelijä-multitaiteilija Vesa-Matti Loiri oli pitkään pelkkä taiteilija, mutta kaksi vuotta sitten hän siirtyi yritysmaailmaan vanhoilla päivillään. Ehkäpä mies ymmärsi, ettei verottajalle kannata...

Jestas, mitkä melonit! Uhkea Pasha Pozdniakova kuumassa kuvassa – katso!

Instagram-kaunotar Pasha Pozdniakova, 21, omaa erittäin runsaat luomumuodot ja se on takuulla yksi syy, miksi häntä jumaloidaan sosiaalisessa mediassa.

Hymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset – ”Huulipunahallitus vihaa mua”

Miljoonien maskikaupoilla koko kansan tietoisuuteen keväällä tullut liikemies Onni Sarmaste avaa vihdoin sanaisen arkkunsa ja kertoo maskikaupoista ja nykyelämästään Hymy-lehden painetussa versiossa.

Katso minkä värisen pinnoitteen Paris Hilton otti Bemariinsa – video!

39-vuotias seurapiirikaunotar Paris Hilton julkaisi Instagram-palvelussa videon, jossa hän esittelee juuri saamaansa BMW i8 -urheiluautoa. Innostunut Hilton kertoo sen olevan unelmiensa auto.

Vau! Kylie Minogue julkaisee erikoisen värisen vinyylipainoksen sinkkubiisistään

Australialais-brittiläinen Kylie Minogue, 52, tunnetaan tätä nykään parhaiten musiikistaan, mutta hän aloitti kuitenkin uransa näyttelijänä Neighbours-saippuasarjassa vuonna 1987. Minogue...