KotiUutisetTaiteilija Juhani Palmu järkyttyi vaimonsa itsemurhayrityksestä - Leilan bisnekset kuihtuivat

Taiteilija Juhani Palmu järkyttyi vaimonsa itsemurhayrityksestä – Leilan bisnekset kuihtuivat


Pitkään sairaana ja toipilaana ollut taiteilija Juhani Palmu, 76, avautuu Seiska-lehdelle häntä syvästi järkyttäneestä asiasta. Vaimo, Leila Palmu, 55, yritti viime kuussa itsemurhaa.

Syynä olivat pitkään jatkuneet talousongelmat.

– Onhan Leilalla ollut jo jonkin aikaa raskasta, mutta kyllä se silti tuli yllätyksenä. Tilanne oli erittäin vakava. Hän makasi osittain päälläni, ja hänen sydämensä oli jo pysähtynyt. Minulla oli avuton tunne, kun oma kuntoni on sellainen, etten voinut tehdä mitään, Juhani kertoi Seiskalle.

Naista elvytettiin ja hän virkosi. Tapaus on Seiskan mukaan ollut Leilalle niin arka, ettei hän ole kertonut siitä edes lapsilleen. Lapset tiettävästi lukivat asian siis lehdestä. Leila halusi kertoa tarinansa, jos pystyisi sen avulla pelastamaan yhdenkin ihmishengen, hän avautuu Seiskalle.

Leila kertoi lehdelle päätyneensä itsemurhayritykseen epäonnisten talokauppojen myötä.

Härdelli selvitti myös Leilan yrityskuviot. Hän on toimitusjohtajana taideyhtiö Aktiebolaget Sven Strindberg Osakeyhtiössä. Firman liikevaihto on sukeltanut tuhanteen euroon. Tappiota se teki 2 000 euroa. Viime vuosina liikevaihto on ollut nolla euroa. Vuonna 2015 firman liikevaihto oli sentään 17 000 euroa.

Kuva: Leila Palmun Facebook





SUOSITUIMMAT