KotiUutisetIS: Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa suomalaiset julkkiskaunottaret menevät ilman meikkiä treffeille

IS: Uudessa Sinkut paljaana -ohjelmassa suomalaiset julkkiskaunottaret menevät ilman meikkiä treffeille


Sinkut paljaana -sarjassa julkisuudesta tunnetut kaunottaret luopuvat meikistä ja katsojat näkevät, miltä heistä tuntuu olla ensitreffeillä ilman meikin tuomaa itsevarmuutta.

Tässä Ylen uudessa tosi-tv-sarjassa on kuusi sinkkunaista, jotka tunnetaan näyttävästä ulkonäöstään. Mukana on tosi-tv-tähti ja DJ Amanda Harkimo, Miss Helsinki vuodelta 2013 Kelly Kalonji, TikTokista tuttu Kaisa Nieminen, kauneusalalla vaikuttava Johanna ”Pinksu” Marjomaa, bloggari Saara Kemiläinen sekä Temptation Island -ohjelman sinkku Isabell Jansson.

Yle Kioskista tuttu Emma Karasjoki toimii sarjan juontajana. Jokaisessa jaksossa keskitytään yhteen näistä sinkkukaunottarista ja juontaja sekä muut ohjelman naiset toimivat tukijoukkoina. Jakson alussa päätähti näyttää tavallisen ehostus- ja pukeutumistyylinsä, jonka jälkeen hän ottaa ne pois ja laittaa ylleen arkisemman mekon. Sitten hän menee sokkotreffeille eri kumppaniehdokkaiden kanssa, joita on yhteensä neljä.

– Tämän sarjan tekeminen avasi silmiäni vielä enemmän sille, että laittautumisella pystyy luomaan itselleen kovan kuoren ja peittämään vaikeitakin asioita. Olen todella ylpeä sarjan mimmeistä, joista jokainen uskalsi paljastaa itsestään sellaisen puolen, jota julkisuudessa ei ole totuttu näkemään – vaikka se ei todellakaan ollut heille helppo paikka, ohjelman juontajana toimiva Karasjoki kertoo Ylen tiedotteessa.

Lähde: Ilta-Sanomat





SUOSITUIMMAT