KotiUutisetMuistatko vielä Tuksun aviomiehen Arto Länsmanin - pyyhkii hyvin eron jälkeen

Muistatko vielä Tuksun aviomiehen Arto Länsmanin – pyyhkii hyvin eron jälkeen


Arto Länsman ja Johanna Tukiainen olivat naimisissa helmikuusta 2011 peräti kyseisen vuoden loppuun saakka, vaikka eropapereita viskeltiin puolin toisin monen monituista kertaa.

Johanna syytti julkisuudessa Artoa petturiksi, pahoinpitelijäksi ja huonoksi mieheksi lukuisia kertoja. Nyt Hymy-lehti vihdoin kertoo mitä Artolle vuosien jälkeen kuuluu.

Kun hän jätti Johannan ja löysi lappilaisen tavallisen sairaanhoitajanaisen Liisan, elämä muuttui. Pariskunta on nyt pitänyt onnellisesti yhteyttä vuosikaudet. Häitä juhlittiin viisi vuotta sitten Inarin saamelaiskirkossa.

-Rakkaus suurenee ja syvenee joka päivä. Alkuvuosien huuma on muuttunut seesteiseksi yhteiseloksi. Emme voisi olla ilman toisiamme, Liisa kehuu Artoa.

Pari on ahkera luonnossa liikkuja, hilloja ja puolukoita tuli kerättyä paljon. Arto kertoo Hymyssä, että parilla on myös yhteisiä työllistymissuunnitelmia.

-Se voisi olla jotain yrittäjyyttä, mutta toistaiseksi korona rajoittaa ainakin tällä Lapissa, vaimonsa vierellä seisova Arto summaa onnellisena painetulle Hymy-lehdelle.

Hän ei halua palata enemmälti vastikään äidiksi tulleeseen Tuksuun, mutta toteaa merkityksellisesti:

-Toivottavasti lapsesta pidetään huolta.





SUOSITUIMMAT