KotiUutiset58v Mika: "Suomalaismiehille vaimo Kuubasta, ja siitä elämä alkaa!"

58v Mika: ”Suomalaismiehille vaimo Kuubasta, ja siitä elämä alkaa!”


Mika Kataja tietää, että hänen lausunnoistaan voi alkaa pöhinä, mutta se ei haittaa, sillä hän tietää puhuvansa kokemuksen rintaäänellä. Tony Halmeen ja Sepi Kumpulaisen entisenä managerinakin toiminut viihdevaikuttaja on ollut naimisissa kaksi kertaa kuubattaren kanssa ja nyt hän on aikeissa ”hakea” uuden vaimon Kuubasta Suomeen.

Mikaa kuubattarissa viehättää paitsi tumma ja tulinen ulkonäkö niin myös heidän ehdottomasti suomalaisille miehille sopiva luonteenlaatunsa.

-Kyllä he pitävät suomalaisen miehen kurissa. Pitää vaan olla tarpeeksi nuori nainen, niin tulee myös fyysisesti harjoitettua kuntoilua, Mika vinkkaa.

Nuoruudella Mika tarkoittaa 18-30 vuoden ikää.

Ei Mika pahaksi katso sitäkään, että naisella on hyvä vartalo.

Mika tietää, että tämän päivän keskusteluilmapiirissä häntä voidaan katsoa pitkään. Mutta hän ei peru puheitaan.

-Ensi vuoden puolella aion mennä ja tuoda morsiamen Suomeen. Siitä alkaa ihana yhteiselo, josta kummatkin nauttivat.

Suomen kuuluisin kuubatar lienee Urpo Leppäsen aikanaan Kuubasta löytämä tanssijatarvaimo Ana, joka edelleen elää Suomessa. Mika tunsi hyvin myös Urpon.

Mutta jos miehellä on kokemusta kuubattarista, miksi liitot ovat päättyneet. No, miksi ne nyt ihmisillä päättyvät.

-Kuubassa solmittu liitto oli tulinen ja lempi läkähdyttävää, mutta vaimo ei koskaan sopeutunut Suomeen. Vuonna 2008 Kuuban-lomallaan hän jätti palaamatta. Hän oli muuten olympia-aituri Anier Garcian entinen tyttöystävä, Mika kertoo Härdellille.

Katajalle kuuma ja kostea Kuuba on ylivertainen maa maailmassa. Hän haltioituu, puheeseen tulee aivan erilainen sävy. Edelleen hän puhuu Santiago de Cubasta, ei sikarintuoksuisesta turistirysästä.

– Missään ei ole niin turvallista, missään ei ole niin välittömiä ihmisiä tai niin kauniita naisia kuin Kuubassa. Kun on tämän kansan makuun päässyt, suomalainen nainen ei enää jaksa sytyttää!

Kuubalaisissa naisissa on itse asiassa paljon samaa kuin suomalaisissa, Kataja väittää.

– He haluavat tasavertaisen suhteen. Ulkomaalaisista miehistä he pitävät, vaaleahkoista, mutta ei hinnalla millä hyvänsä.

Raha ei ole Katajan mukaan tässä 50 dollarin keskikuukausiansioista tunnetussa maassa tärkein valuutta. Onni sen sijaan on. Kataja viittaa toiseen vaimoonsa, joka ei kestänyt koti-ikävää kylmässä Suomessa, vaikka vauraudesta ei ollut pulaa.





SUOSITUIMMAT