KotiUutisetSeiska: Levin taksikuskit eivät halua ottaa Stefan Thermania mielellään kyytiinsä

Seiska: Levin taksikuskit eivät halua ottaa Stefan Thermania mielellään kyytiinsä


Kohuliikemies Stefan Therman omistaa Levillä ison mökkikompleksin, ja hän on ollut Lapissa juhlimassa ”ex-tyttöystävänsä” Sofia Belórfin kanssa, tietää Seiska-lehti kertoa.

Karaokekuppilassa on istuttu ja takseilla ajeltu. Takseilla ja Stefulla onkin Lapissa mielenkiintoinen suhde toisiinsa, väittää Seiska erään taksikuskin suulla.

-Moni kuski ei edes ota kyytejä Stefun mökiltä. Jos Stefu heiluttaa kättä tien varressa, moni ajaa surutta ohi. Ei ole rahan väärtti. Aina tulee jotain ongelmaa ja jälkipuintia, leviläistaksi kertoo lehdelle.

-Ajoin Kittilän suunnasta kohti Levin keskustaa, kun näin miehen kävelevän tien reunassa. Hän hyppäsi yhtäkkiä autoni eteen, sain juuri ja juuri väistettyä pyörätielle. Onneksi siinä ei ollut ketään kulkemassa. Katsottuani tarkemmin huomasin että Stefuhan se siinä, pirssi päivittelee.

Tuorein episodi tapahtui Seiskan mukaan lauantaina, kun Stefu olisi Seiskan lähteiden mukaan hypännyt taksista kimpaantuneena kesken kaiken ja vauhdissa. Hän oli iskeytynyt taksin kylkeen.





SUOSITUIMMAT