Koti Uutiset Justimuksen Duo-komediasarjan uusi kausi alkaa joulukuussa Ylellä!

Justimuksen Duo-komediasarjan uusi kausi alkaa joulukuussa Ylellä!
Samu ja Joona ovat taas täällä! Supersuosittu komediakokoonpano Justimus palaa suositulla Justimus esittää: Duo -komediasarjallaan. Komediatrio on viime vuosina noussut Suomen suosituimpien koomikkokokoonpanojen joukkoon ja pitää suuria kansansuosikkeja Spedeä, Veskua, Simo Salmista ja Kummeleita esikuvinaan. Sarjan on tuottanut Ylelle Solar Republic. 

Justimus esittää: Duo -sarjan ensimmäinen tuotantokausi syksyllä 2019 ylitti Yle Areenassa 2,1 miljoonan katselun rajan alle viikossa ja sementoi samalla Justimuksen aseman teini-idoleista nopeasti nousseiksi koko kansan suosikeiksi. Sarja oli vuoden katsotuin ohjelmasisältö Yle Areenassa 15-29-vuotiaiden ikäryhmässä ja 4. katsotuin kotimainen ohjelma 30-45-vuotiaiden keskuudessa. Justimus on valtavan suosittu YouTube-esiintyjä ja he ovat esiintyneet myös molemmilla Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan tuotantokausilla. 

Nyt katsojamagneetiksi noussut komediasarja saa toivottua jatkoa, josta kolmikko iloitsee. ”Oli ilo hypätä jälleen Mustikkajärvelle Samun ja Joonan maailmaan ja päästä mässäilemään tapahtumarikkaudella itsensä ähkyyn. Halusimme käsitellä aikuistumisen teemoja hahmoille ominaiseen tyyliin, unohtamatta kuitenkaan räävitöntä komediakulmaa. Poikkeuksellisesti tänä vuonna emme ole julkaisseet mitään komediaa minnekään muualle, joten tässä ei läppää säästellä vaan lauotaan koko vuoden edestä”, Justimus-kolmikko Juho Nummela, Joose Kääriäinen ja Sami Harmaala toteaa.

Sarjasta

Duon toisella tuotantokaudella eletään lukion viimeistä lukuvuotta ja Samulla ja Joonalla on unelma päästä jatko-opiskelemaan Helsinkiin. Joona pääseekin unelmiensa koulun pääsykokeista heittämällä läpi, kun taas Samu ei näytä pääsevän läpi koko lukiota. Alkaa epätoivoinen yritys saada molemmat Helsinkiin unelmiensa kouluihin.

Sarjassa kipuillaan niin aikuistumisen, ystävyyden ja omien haaveiden tavoittelun, kuin myös lukion kieron ja kusipäisen rehtorin (Kari Hietalahti) kanssa. Samun velipuoli Markus, yli-innokas vartija kohtuuttoman kovalle volttimäärälle säädetyllä etälamauttimella, ei ole myöskään helpottamassa poikien elämää.

Justimus esittää: Duo -sarjan kahdeksassa uudessa jaksossa päärooleissa loistaa Justimus-kolmikko eli Juho Nummela, Joose Kääriäinen ja Sami Harmaala. Rehtorin roolissa nähdään Kari Hietalahti,  Sivuosia näyttelevät mm. Rosa Honkonen, Lenita Susi, Heli Sutela ja Timo Tuominen.

Justimus esittää: Duo Yle Areenassa 11.12. ja Yle TV2:ssa 25.12. klo 22.40 alkaen.

Solar Films Instagram / Justimus Facebook / Justimus Instagram / Justimus YouTube

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Murskavoitto! Tässä on viikon ylivoimaisesti kuumin peppu

Viikon kuumimmasta pepusta ei jäänyt minkäänlaista jossiteltavaa, kun peräti 76 % Härdellin lukijoista valitsi kuumimmaksi peppu 3:n. Peppu 2...

Wau! Uhkea Kylie Jenner keikistelee bikineissä – katso kuumat kuvat!

Kylie Jenner, 23, tunnetaan parhaiten Kardashianit-tositelevisiosarjasta, mutta hänellä on myös menestyksekäs muotiyritys, jonka nimi on Kylie Cosmetics. Jenner on...

Seiskalta lisää hurjia paljastuksia Maisa Torpasta – ”Alastonkuvia vieraille miehille…”

Somevaikuttaja ja Instagramissa liki 90 000 ihmisen seuraama Maisa Torppa on jälleen kohun silmässä. Seiska julkaisi hänestä tänään netissä hurjia paljastuksia (täällä),...

Ei huolta huomisesta: Näin Vesku Loiri kääri ällistyttävät voitot!

Näyttelijä-multitaiteilija Vesa-Matti Loiri oli pitkään pelkkä taiteilija, mutta kaksi vuotta sitten hän siirtyi yritysmaailmaan vanhoilla päivillään. Ehkäpä mies ymmärsi, ettei verottajalle kannata...

Jestas, mitkä melonit! Uhkea Pasha Pozdniakova kuumassa kuvassa – katso!

Instagram-kaunotar Pasha Pozdniakova, 21, omaa erittäin runsaat luomumuodot ja se on takuulla yksi syy, miksi häntä jumaloidaan sosiaalisessa mediassa.

Hymy: Maskisotkusta tunnetuksi tulleen Onni Sarmasteen uudet bisnekset – ”Huulipunahallitus vihaa mua”

Miljoonien maskikaupoilla koko kansan tietoisuuteen keväällä tullut liikemies Onni Sarmaste avaa vihdoin sanaisen arkkunsa ja kertoo maskikaupoista ja nykyelämästään Hymy-lehden painetussa versiossa.

Katso minkä värisen pinnoitteen Paris Hilton otti Bemariinsa – video!

39-vuotias seurapiirikaunotar Paris Hilton julkaisi Instagram-palvelussa videon, jossa hän esittelee juuri saamaansa BMW i8 -urheiluautoa. Innostunut Hilton kertoo sen olevan unelmiensa auto.

Vau! Kylie Minogue julkaisee erikoisen värisen vinyylipainoksen sinkkubiisistään

Australialais-brittiläinen Kylie Minogue, 52, tunnetaan tätä nykään parhaiten musiikistaan, mutta hän aloitti kuitenkin uransa näyttelijänä Neighbours-saippuasarjassa vuonna 1987. Minogue...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje