Koti Uutiset Big Brother 2020: Taas viisi asukasta häädössä

Big Brother 2020: Taas viisi asukasta häädössä
Viime sunnuntaina Timon putoaminen näytti asukkaille sen että kuka tahansa voi tippua. Tällä viikolla tuntuu siltä, että kaikki asukkaat ovat tsempanneet. Toivotaan, että trendi jatkuu! Ainoastaan Arttu voisi lopettaa teennäisen yrittämisensä.

Pudotusäänestykseen äänestettiin tällä kertaa Marko, Julia, Paula, Vili ja Kristiina.

Näin pisteitä jaettiin:

Arttu: Marko 2, Julia 1

Joel: Paula 2, Vili 1

Kristiina: Marko 2, Vili 1

Julia: Vili 2, Paula 1

Marko: Arttu 2, Vili 1

Paula: Julia 2, Kristiina 1

Vili: Joel 2, Marko 1

Olli-Pekka: Kristiina 2, Vili 1

Marko on pelastuspisteistä huolimatta äänestyksessä, mutta siitä huolimatta en usko hänen tippumiseen tänä sunnuntaina. Fanien määrä on pelastuspisteiden osalta ainakin näyttänyt isolta. Mielenkiintoista on huomata, että Marko saa todella reippaasti pisteitä talon sisältä. Erityisesti hämmensi, että Kristiina sekä Arttu antoivat molemmat Markolle kaksi pistettä.

Vili oli ainoa, joka äänesti Joelia. Joel siis edelleen todella suosittu asukkaiden kesken. Arttu sai samoin vain kaksi ääntä, molemmat Markolta. Talon superjuonija OP ei saanut tällä viikolla yhtään ääntä.

Äänestystä kuvaa hyvin se, että en olisi hirveän pettynyt vaikka koko viisikko tippuisi. Eniten harmittaisi Marko ja Kristiina. Uskon heidän olevan myös äänestyksessä suhteellisen vahvoilla. Arttu kommentoi hyvin, että ei näe Markoa finaaliviikolla. Olen Artun kanssa sikäli samaa mieltä, että koko viisikko ei mielestäni sovi finaaliviikolle MUTTA lisäisin joukkoon kuudentena Artun.

Äänestystilanne lauantaina

Kristiina 41.7%

Marko 36.8%

Paula 10.6%

Vili 6.5%

Julia 4.4%

Kristiina ja Marko siis mahdollisesti suojassa. Vili, Julia ja Paula ensimmäisten tulosten jälkeen riskissä tippua.

Tilanne kertoimien osalta

Joel 1.50

Kristiina 4.50

Olli-Pekka 6.50

Marko 10.00

Arttu 30.00

Paula 35.00

Vili 60.00

Julia 60.00

Kristiinan kiri jatkuu ja Arttu on myös noussut kertoimien kautta.

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

Kuva: Nelonen Media

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje