KotiUutisetBig Brother 2020: Kenet yleisö haluaa pudottaa seuraavaksi?

Big Brother 2020: Kenet yleisö haluaa pudottaa seuraavaksi?


Katsojat ilmeisesti hieman vahingossa tiputtivat Timon. Timo oli selkeästi yksi voittajasuosikeista ja luulen, että juuri tästä syystä ihmiset eivät äänestäneet Timoa tarpeeksi. Harmi homma, mutta näillä mennään.

Tällä viikolla asukkaat ovat tehneet vintage-tubetusta. Jos et ole ennenkään innostunut tubevideoista, et sitä tule tekemään nytkään. Tylsästä tehtävästä huolimatta tälläkin viikolla joku tippuu.

Tilanne on sen verran tasainen, että tehdään lyhyet katsaukset jokaiseen kilpailijaan:

Joel

Voittajasuosikkimme. Hauska ja ystävällinen. Miinuksena liika spontaanius toi mm. vahingossa Sasan tiputtamisen. Asukkaiden suosiossa.

Kristiina

Pidän Kristiinan huumorintajusta. Negatiivisena asiana nostettakoon laiskuus, joka näkyy muiden asukkaiden tyytymättömyytenä. Kristiina tulee siis olemaan todennäköisesti äänestyksissä.

Olli-Pekka

Talon tämän hetkinen pääjuonija ja pelaaja. OP:lla on mahdollisuus voittoon, mutta veikkaan että hän johtuu ongelmiin juoniensa kanssa ennen kuin pääsemme finaaliin asti. Viihdyttävä kilpailija.

Marko

Asia ukko, joka on samalla hyvä ja huono asia. Markon ongelma on pitkässä juoksussa pieni tylsyys. Ei ärsytä liikaa, mutta ei myöskään herätä hirveästi tunteita.

Paula

Yrittää pelata ja tuntuu, että vetää vieläkin pienoisella roolilla. Saa juhlissa aikaiseksi viihdettä ja konflikteja. Viihdyttäjä, ei voittaja.

Julia

Mukavan oloinen, ei ärsyttävä tyyppi. Hyvin Markon kaltainen ja en usko, että Julia on enää montaa viikkoa ellei esim. suhde Joeliin syvene.

Arttu

Mielenkiintoisinta mitä Artulle on Ellan lähtemisen jälkeen tapahtunut on nilkan nyrjähdys. Arttu on herännyt peliin ja nyt nähdäänkin läpinäkyviä yrityksiä vaikuttaa asukkaisiin sekä yleisöön. Arttu ei enää tuo mitään mielenkiintoista taloon.

Vili

Porilaisen Mikko Leppilammen miellyttävyyden omaava Vili tuo konfliktia taloon, mutta sekin toistaa jo samoja kaavoja. Ehkä vielä yhdet avautumiset kännissä ja sitten ulos?

Kertoimissa Joel vahvistaa asemiaan Timon tippumisen jälkeen ja ero neljän ensimmäisen ja loppujen välillä kasvaa:

Joel 1.45

Kristiina 5.00

Olli-Pekka 6.50

Marko 9.00

Paula 35.00

Julia 45.00

Arttu 55.00

Vili 80.00

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä.

– Isoveli





SUOSITUIMMAT