Koti Uutiset Big Brother 2020: Viisi asukasta pudotukseen

Big Brother 2020: Viisi asukasta pudotukseen
Tällä viikolla äänestyksessä on viisi asukasta. Asukkaat nimesivät äänestykseen Artun, Timon, Paulan, Kristiinan ja Vilin.

Näin pisteitä jaettiin:

Arttu: Vili 2, Marko 1

Joel: Paula 2, Vili 1

Timo: VIli 2, Paula 1

Kristiina: Marko 2, Paula 1

Julia: Paula 2, Arttu 1

Marko: Arttu 2, Vili 1

Paula: Julia 2, Kristiina 1

Vili: Timo 2, Joel 1

OP: Kristiina 2, Timo 1

Marko sai hybridi-tv katsojien pelastuspisteet ja vältti äänestykseen toistamiseen. Myös Julia vältti häätöäänestyksen. Julia on nyt virallisesti integroitunut osaksi BB-taloa. OP ei saanut yhtään ääntä ja Joelkin sai vain yhden äänen Vililtä.

Näin yleisö äänesti lauantain päätteeksi:

Kristiina 31,4%

Timo 20,7%

Vili 18,2%

Arttu 15%

Paula 14,7%

Äänestyksessä alkuun näytti siltä, että Timo olisi tippumassa ja lauantain lähetyksen lopussa lähdössä olikin Paula. Kristiinalla oli selkeästi eniten ääniä. Kristiina jakaa mielipiteitä, mutta hänellä on selkeästi iso fanilauma. Mielenkiintoista nähdä miten äänimäärät kehittyvät sunnuntaina. Arttu on jo useaan kertaa todennut, että haluaisi lähteä. Kuunteleeko yleisö? Ärsyttääkö Vili riittävästi katsojia vai selviääkö hän tästäkin viikosta?

Mökkiläisiä on nyt jäljellä enemmän kuin talolaisia. Taktikointia silti tuskin tullaan näkemään. Tuntuu, että vaikka juoniminen sallittaisiin ei kisaajista saada mitään järkevää taktikointia irti. Toivottavasti tämä muuttuu tulevina viikkoina. Taktikointi kuuluu ohjelmaan ja se tekisi kaikesta mielenkiintoisempaa.

Kertoimissa on nyt tapahtunut isoja muutoksia ja Timon asemat heikentyvät myös tämän mukaan isosti:

Joel 1.80

Timo 6.00

Kristiina 7.00

Olli-Pekka 7.00

Marko 8.00

Paula 30.00

Julia 30.00

Arttu 50.00

Vili 50.00

Joel kirii ja seuraavat neljä ovatkin melkein rinta rinnan. Jännäksi menee ja vielä on viikkoja jäljellä!

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

Kuva: Nelonen Media

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje