KotiUutisetUskaltaisitko itse lähteä tähän Daavid vs Goljat -kamppailuun mukaan? Katso raju video!

Uskaltaisitko itse lähteä tähän Daavid vs Goljat -kamppailuun mukaan? Katso raju video!


Vapaaottelu on raju laji. Tässä kamppailussa kyse on vain näytöksestä, mutta asetelma on silti aito ja miehet ovat tosissaan. Lähtökohdat ovat vain kovin erilaiset.

Kun vastassa on kokoa ja raakaa voimaa, niin nopeus ja ketteryys ovat isossa roolissa. Asetelma tuntuu silti kovin epäreilulta, ja kehän neliömäärä vaikuttaa yhtä ahtaalta kuin jos nelihenkinen perhe muuttaisi omakotitalosta leikkimökkiin.

Artikkelin alussa olevalla videolla pienikokoisempi ottelija ei voi kuin yrittää rimpuilla vastaan, kun lähes päätä pitempi ja huomattavasti suurempi äijänköriläs käsittelee häntä kovin ottein.

Kamppailu päättyy varsin pian valtavaan selätykseen, kun ”Goljat” paiskaa vastustajansa selkä edellä kanveesiin. Taju säilyy, mutta kaltoin kohdeltu mies on selvästi muissa maailmoissa ja häntä yritetään palauttaa tolkkuihinsa muun muassa hajusuolan avulla.

– Toivon, että hän on kunnossa, sillä hän ei ole paha ihminen, toteaa kamppailun voittanut mies henkeään haukkoen omassa kulmauksessaan.

Varsin yksipuolisen ottelun jatkoksi alla oleva video, jossa asetelma on lähes sama, kun 270-kiloinen sumopainija kohtaa japanilaisen MMA-ottelijan virallisessa kamppailussa.

Neljän minuutin kohdalla alkaa tapahtua, kun sumo saa viimein itseään huomattavasti heiveröisemmän vastustajansa painiotteeseen, mutta lopputulos yllättää!





SUOSITUIMMAT