Koti Uutiset Big Brother 2020: Kumpi tippuu? Paula vai Ella?

Big Brother 2020: Kumpi tippuu? Paula vai Ella?
Nyt kun yksi sekavimmista ja silti tylsimmistä viikkotehtävistä on saatu purkkiin, saimme kuulla, että tällä viikolla äänestyksessä ovat Paula ja Ella.

Näin pisteitä jaettiin talon sisällä:

Julia: Paula 2, Ella 1

Vili: Ella 2, Kristiina 1

Paula: Kristiina 2, Timo 1

Marko: Paula 2, Ella 1

Kristiina: Paula 2, Marko 1

Joel: Paula 2, Ella 1

Ella: Marko 2, Olli-Pekka 1

Timo: Paula 2, Ella 1

Arttu: Marko 2, Timo 1

Olli-Pekka: Ella 2, Paula 1

Selkeästi samassa porukassa olivat siis: OP, Timo, Joel, Marko ja Julia. Sekä ehkä Kristiina tavallaan, muttei ehkä kehdannut äänestää Ellaa. Nämä äänestivät käytännössä samalla tapaa. Jäljelle jäävät Vili, Ella, Arttu ja Paula taas äänestelivät sinne tänne. Sanoisin, että tämä kahtia jako näiden kahden ryhmän välillä saattaa näyttää ketkä ovat seuraavaksi lähdössä.

Näyttää siltä, että OP oli tämän erittäin hyvin onnistuneen äänestyksen takana. Viikkotehtävän aikana OP kiersi läpi kaikki puolueet ja pääsi juonimaan kaikkien kanssa. Lopuksi punaisten kanssa juonittiin suoraan Ella ja Paula äänestykseen. Erittäin hyvin pelattu! Ainoa, joka onnistui juonitteluissaan tällä viikolla.

Joel ei saanut ollenkaan pisteitä. Kukaan ei tunnu vihaavan Joelia. Marko sai hybridi-tv:n katsojien pelastuspisteet. Koosteessa todettiin, että Marko olisi joutunut pudotukseen, jos ei olisi saanut pelastuspisteitä mutta oma matematiikkapää ei saanut tästä yhtälöstä tuota tulosta sitten millään. Marko sai 5 ääntä, Paula 11 ja Ella 8.

Kumpi tippuu?

Lauantain koosteen lopuksi äänestystilanne oli seuraava:

Paula 82.6%

Ella 17.4%

Tuon mukaan Ella olisi lähdössä, mutta kuten aiemminkin ollaan nähty voi äänestystilanne vielä kääntyä.

Ohjelman kannalta fiksuinta olisi äänestää ulos Ella. Se muuttaisi talon dynamiikkaa, kun taas Paulan poistuminen talosta ei vaikuttaisi juuri ollenkaan.

Muissa uutisissa toivoisin, että olisi erikseen vedonlyöntikohde, jossa voisi veikata kauanko Vili pysyy talossa. Tuntuu todella raskaalta kaverilta. Oikeissa kertoimissa on myös tapahtunut muutoksia. OP ja Julia kirivät!

Tiedätkö sinä Big Brotherin voittajan? Todista se, ja lyö vetoa BB:n voittajasta Betssonilla – katso Betssonin voittajakertoimet klikkaamalla tästä. Kaikki pelaaminen on K18 ja jos pelaat, pelaathan vastuullisesti! Säännöt ja ehdot voimassa – Betssonin toimintaa sääntelee Malta Gaming Authority lisenssillä MGA/CRP/108/2004.

– Isoveli

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje