KotiUutisetPappi harrasti kolmen kimppaa kirkon alttarilla – arkkipiispa poltti alttarin teon seurauksena

Pappi harrasti kolmen kimppaa kirkon alttarilla – arkkipiispa poltti alttarin teon seurauksena


Liekö kyseessä ollut papin oma fantasia, kun hän päätti harrastaa seksiä kirkon alttarin päällä kahden pornotähden kanssa. Kaiken lisäksi teko taltioitiin videolle.

37-vuotias Rev Travis Clark seuralaisineen olivat valinneet kutupaikakseen Louisianassa sijaitsevan katolisen kirkon alttarin. Ohikulkija oli sattumalta havainnut touhun, sillä kirkon valot paloivat täydessä loisteessaan. Jalustaan kiinnitetty matkapuhelin taltioi tapahtumat.

Ohikulkija oli napannut videotodisteen ja soittanut sitten poliisit paikalle. Kolmikko pidätettiin seksin harrastamisesta julkisella paikalla.

Toinen osallistuneista naisista oli julkaissut tapahtumaa edeltävänä päivänä sosiaaliseen mediaan viestin, jossa hän kertoi olleensa matkalla ”saastuttamaan Jumalan tyyssijan”.

Naiset kertoivat tulleensa paikalle Clarkin luvalla ja he kuvasivat itseään roolileikkejä varten. Kolmikolle rätkäistiin useiden tuhansien takuusummat, joista suurin oli Clarkin saama noin 27 000 euron rahamäärä.

– Travisin säälimätön käytös oli valitettavaa. Hänen alttarin häpäisynsä kirkossa oli demonisointia ja olen järkyttynyt hänen teoistaan, kommentoi arkkipiispa Gregory Aymond.

– Yksityiskohtien paljastuttua oli selvää, että poistimme alttarin ja poltimme sen. Tilaan uuden seuraavana päivänä, päätti Aymond.

Lähde: Mirror
Kuvituskuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT