KotiUutisetIS: Matti Nykäsen Eveliina-tytär kärsi ahdistuskohtauksista

IS: Matti Nykäsen Eveliina-tytär kärsi ahdistuskohtauksista


Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas on antanut IltaSanomille haastattelun, jossa hän kertoo matkastaan kohti nykyistä hyvinvoivaa minäänsä. 29-vuotias nainen on sekä fyysisesti että henkisesti kovassa kunnossa. Eveliina haluaa jakaa hyvää oloaan myös muille ja tarjoaa sivutyönään Pysyvän muutoksen valmentaja -palveluitaan.

Vielä pari vuotta sitten tilanne ei ollut niin seesteinen. Eveliina kertoo IltaSanomille palaneensa loppuun 27-vuotiaana. Hänen mukaansa syynä oli liian radikaali elämänmuutos.

Eveliina oli tottunut jo lapsuudessaan jatkuviin yllätyksiin ja oli siksi ylivirittyneessä tilassa. Pia-äiti oli tehnyt kaikkensa suojellakseen tytärtään julkisuudelta ja muilta myrskyiltä, mutta Eveliina oli silti kasvattanut itselleen kovan kuoren.

Kun hän neljä vuotta sitten tapasi avomiehensä Vilin, kaikki olikin yhtäkkiä seesteistä ja rauhallista.

– Kun sitten viimein löysin elämääni luotettavan ja turvallisen puolison, en tiennyt, miten toimia, Eveliina kertoo IltaSanomille.

Hän alkoi saada fyysisiä oireita. Ahdistuskohtausten aikana sydän muljahteli ja kädet puutuivat. Eveliina hakeutui terapiaan, jossa tilanteeseen johtaneita asioita ryhdyttiin selvittämään.

Nuori nainen ymmärsi sabotoineensa uutta elämäänsä, koska ei ollut tottunut sellaiseen. Lisäksi hän oppi, että asiat voivat aiheuttaa stressiä, vaikka ne olisivatkin positiivisia.





SUOSITUIMMAT