KotiUutisetSeiska: Raju riita! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä – ero?

Seiska: Raju riita! Sofia Belórf pakeni Stefan Thermania keskellä yötä – ero?


Kohupari Sofia Belórfin ja Stefan Thermanin riita yltyi Seiskan mukaan viime lauantaina pariskunnan uudessa kodissa niin rajuksi, että Belórf joutui pakenemaan paikalta keskellä yötä.

Pari oli juuri muuttanut Espooseen 280-neliöiseen remontoituun erillistaloon, jossa aiemmin sijaitsi hotelli- ja kongressikeskuksen sauna- ja kylpyläkompleksi.

Seiskan mukaan lauantaiyön kahakkaa pääsivät todistamaan myös parin uudet naapurit, jotka näkivät Thermanin ”paiskovan Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihamaalle, josta pakettiauto kävi ne poimimassa.”

Belórf myönsi Seiskalle joutuneensa pakenemaan keskellä yötä Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo. Sunnuntaina tilanne oli Belórfin mukaan rauhoittunut ja hän oli palannut kotiin.

– Ei ole todellakaan erottu. Stefu heitti pihalle varastokamat ja kaatopaikkatavaraa. Olemme molemmat nyt täällä kotona, Belórf kertoi Seiskalle sunnuntaina.

Belórfin mukaan hän ei itse ole tulinen persoona, vaikka on puoliksi marokkolainen, mutta Therman on suhteen voimakasluonteinen puolisko, joka ”suuttuessaan heittelee tavaroita”.

Sunnuntaina Belórf vakuutti Seiskalle, että ”Stefu on nöyrää poikaa, kuten aina hermostumisensa jälkeen”.

Härdellin saamien tietojen mukaan parin yhteiselo ei kuitenkaan ole välttämättä jatkunut ruusuisissa merkeissä sunnuntain jälkeen. Silminnäkijöiden mukaan Belórf olisi asunut jo päiviä ystävänsä luona Espoon Westendissä. Naiset on nähty yhdessä kauppakeskus Ainoassa, ulkoiluttamassa koiriaan ja treenaamassa kuntosalilla.

Eräs Härdellin lukija myös huomasi, että Belórfin vitamiinimainoskuvassa oli keskiviikkona Thermanin kommentti ja sydänsilmäinen hymiö, mutta sitten kommentti katosi kokonaan.

– Poistiko Sofia sen ja miksi? lukija ihmettelee.

Thermanilla ei nähtävästi kaikki ole hyvin, sillä hän julkaisi keskiviikkona Instagram Stories -osiossaan meemin, jossa on allapäin oleva henkilö ja teksti ”Life Sucks” (vapaa suomennos: ”elämä on hanurista”).

Sofia-Belórf-Stefan-Therman-ero

Pariskunta on riidellyt aiemminkin rajusti ja julkisesti, esimerkiksi elokuun lopussa hotelli Marskissa.

Kuvat: Instagram





SUOSITUIMMAT