KotiUutisetTuhannet ihmiset todistivat ufon lentävän New Jerseyn yllä - katso hämmästyttävät videot!

Tuhannet ihmiset todistivat ufon lentävän New Jerseyn yllä – katso hämmästyttävät videot!


Yhdysvaltojen New Jerseyn taivaalla nähtiin 14. syyskuuta tunnistamaton lentävä esine eli ufo. Tuhannet hämmästyneet ihmiset näkivät noin 30 metrin korkeudessa leijailevan ufon, kun se lenteli kaupungin eri osissa.

Ufon keskellä oli hehkuva valo samalla tavalla kuin sotilaskäytössä olevassa salaisessa TR3B-ilma-aluksessa, joka ei ole kuitenkaan levyn muotoinen, vaan kolmion.

Mikä näissä havainnoissa mietityttää on se, että miksi taivaalla ei ollut sotilaskoneita ottamassa tätä ufoa kiinni? Tämä saattaa johtua siitä, että se oli kuin olikin TR3B-ilma-alus tai ainakin jokin kehitysmuoto siitä tai vastaavasta. New Jerseyssä on yhdeksän Yhdysvaltain sotilastukikohtaa, joten olisi hyvin epätodennäköistä, että sotilaskoneet eivät alkaisi hätistellä nopeasti tunnistamatonta lentävää esinettä.

Voi tietenkin olla, että sotilastutkat eivät huomanneet sitä. Se vasta olisikin kiusallista Yhdysvaltain armeijan tiedusteluosastolle. Testasiko armeija uusinta lentävää alustaan, vai tekikö jokin muu taho vierailun alueelle? Jos kyseessä oli salaisen aluksen testaaminen, miksi se tehtiin kaupunkialueen yläpuolella kaikkien nähtävillä?

Katso yläpuolelta erään henkilö kuvaama video tästä erikoisesta tapauksesta. Myös artikkelin alaosassa on kolme videota, jotka liittyvät samaan ufo-havaintoon.

Mitä sinun mielestäsi näissä videoissa näkyy?

Lähde: UFO Sightings Daily

Artikkelikuva: YouTube

SUOSITUIMMAT