KotiUutisetTapio Suominen kommentoi Laura Huhtasaaren viestikohua Seiskalle

Tapio Suominen kommentoi Laura Huhtasaaren viestikohua Seiskalle
Laura Huhtasaarelta ilmestyi viime viikolla Missä Laura, siellä ongelma -kirja. Siinä konkaripoliitikko kertoo saaneensa ”television tähtitoimittajalta” Messengerissä viestejä, joissa ehdotettiin rajua seksiä.

Huhtasaari tarkentaa ehdotuksen liittyneen sadomasokistisiin leikkeihin, joissa hänen olisi pitänyt olla alistujana. Seiska-lehden tietojen mukaan viestit lähettänyt tv-toimittaja olisi Tapio Suominen. Seiska tiedusteli asian laidasta mieheltä suoraan.

– Kiistän lähettäneeni viestit, tuo ei ole ollenkaan minun juttuni. Vähän aikaa sitten minulle tosin kävi niin, että puhelin ja tili kaapattiin, ja silloin lähti eri suuntiin viestejä, jotka eivät olleet minulta, Suominen selittää tilannetta.

Kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastavan toimittajan elämä on ollut noususuunnassa jo pidemmän aikaan. Avoimesti alkoholiriippuvuudestaan kertonut Suominen on keskittynyt liikkumiseen. Yleltä potkut saanut mies teki myös paluun televisioon Alfa TV:ltä saamansa pestin myötä.

VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje