KotiUutisetTestasimme lihattoman, maidottoman ja munattoman Hesen hampurilaisen - tältä se näyttää oikeasti...

Testasimme lihattoman, maidottoman ja munattoman Hesen hampurilaisen – tältä se näyttää oikeasti ja mainoskuvassa!


Pakkohan se on testata, kun kerran Hesburger kertoo luoneensa taivaallisen uutuustuotteen, Veke-hampurilaisen.

Mutta miten hampurilainen voi olla hyvää, jos siinä ei ole mitään? Nimittäin Vekessä ei ole maitoa, ei kananmunaa eikä lihaa. Se on tehty Hesburgerin omassa tehtaassa valmistetusta paneroidusta soijaleikkeestä.

Ei tuollainen voi olla hyvää!

Panimme raatimme testaamaan, siihen kuului kolme hampurilaisten ystävää. Kukaan heistä ei ole mikään kasvisten suurkuluttaja, joskin kyllä kasvisruokaakin syödään, jos siinä on kunnolla voita.

Testitulos

Kuvassa näette mainoskuvan Veke-hampurilaisen. Ja tässä tulee sitten oikea:

Kieltämättä näky ei ole niin paha kuin yleensä näissä vertailutesteissä. Vaikka sämpylä on ruttuinen kuin mummon kassi, niin ruoka näyttää silti varsin freesiltä paketissa olleeksi.

Tuloksiin.

Kaikilla on ennakkoluuloja. Miten ”ei mitään sisältävä hampurilainen” voisi maistua muka hyvältä.

Se kuitenkin maistuu hyvältä! Ainakin kahden testaajan mielestä. He ovat raavaita miehiä. Kolmas on nainen, joka hieman vastustaa:

-Tässä huomaa että kastikkeella on merkitystä. Ja täytyy sanoa että melkein on kuin söisi lihaa. Ei oikeastaan ehkä välttämättä tajuaisi, jos ei kerrottaisi, että et syönyt nyt lihaa, nainen antaa armollisen tuloksen.

-En kuitenkaan söisi tätä jos tietoisesti pitäisi valita lihahampparin ja tämän väliltä. Silti: kohtuullisen positiivinen kokemus. Annan 7 pistettä.

Miehet ovat myytyjä:

-Ihan hyvin voisin syödä tätä, sanoo toinen testaajista. -Voisin milloin vain syödä tätä toistekin. Majoneesilla on merkitystä, kuten sanoit (naistestaaja). Ihmeen hyvää tämä soijapihvi on. Ja jos tässä pari sataa kaloria säästää vielä. Annan 9 pistettä.

Toinen miestestaaja:

-On hyvää. Sama mulla, milloin vain voisin syödä. Jos tätä nakkikioskijonossa yöllä tarjottaisiin en ees huomais ettei ole lihaa. Luulisin kanahamppariksi. Ehkä täs pihvissä oli jotain klönttimäistä. Jos pihvin rakenne olis ollut hienompaa, olisin voinut luulla lihaksi. En mä tätä tietoisesti minäkään alkaisi ostaa. Tai, mistäs sitä tietää, kun puhuit tuosta kalorisäästöstä. Annan 8 ja puoli pistettä.

Kun naistestaaja kuulee, että Veke on saatavissa myös juustoversiona, hän haluaa maistaa sitäkin.

Yleinen tuomio:

Kyllä tätä syödä voi, on jopa ihan hyvää. Eikä välttämättä uskoisi ettei sisällä lihaa. Ei mikään kasvissyöjän yksinoikeusburger.





1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.

SUOSITUIMMAT