KotiUutisetKatso kuvat: Nudistimies jahtasi puistossa villisikoja, jotka varastivat hänen läppärin

Katso kuvat: Nudistimies jahtasi puistossa villisikoja, jotka varastivat hänen läppärin


Saksalainen nudistimies oli puistossa nauttimassa upeasta kelistä ja surffaili samalla kannettavalla tietokoneella internetin ihmeellisessä maailmassa, mutta eipä hän osannut arvata, että hetken päästä villisikaperhe tekisi hänen ilostaan lopun.

Nämä eläimet nimittäin ilmestyivät kuin tyhjästä ja varastivat miehen läppärin, joka oli keltaisessa pussissa. Mies teki sen mitä varmasti jokainen meistä olisi tehnyt, eli lähti jahtaamaan villisikoja ympäri puistoa. Loppujen lopuksi hän sai laitteensa takaisin.

Tilanne sattui Teufelsseessä, joka on suosittu puisto ja uimapaikka Berliinin länsipuolella. Ainakin paikalla olleet ihmiset saivat hymähdellä katsellessa alastoman miehen juostessa villisikojen perässä. Monet ihmiset ottivat kuvia sekä videota tapauksesta ja siitä tulikin viraalihitti netissä.

Näyttelijä ja elämänvalmentaja Adele Landauer ikuisti koomista materiaalia ja jakoi sitä Facebookiin nudistin luvalla. Hän kirjoitti jakamansa kuvien yhteyteen (suomennettuna): ”Luonto iskee takaisin! Villisian metsästys Teufelsseessä!” Katso Adelen ottamia otoksia erikoisesta tapauksesta alta.

Lähde: Ladbible

Kuvat: Adele Landauer

Artikkelikuva: Pixabay





SUOSITUIMMAT