KotiUutisetSeiska julkaisi paparazzikuvia kohupari Belórfista ja Thermanista - majailevat Martina Aitolehden asunnossa!

Seiska julkaisi paparazzikuvia kohupari Belórfista ja Thermanista – majailevat Martina Aitolehden asunnossa!


Hiljattain puolisoistaan eronneet fitnessmalli Sofia Belórf ja kohuliikemies Stefan Therman ovat kiistäneet salasuhteensa, mutta pari on juhlinut tiiviisti yhdessä. Therman on myös reagoinut sydämillä Belórfin somejulkaisuihin.

Seiskan paparazzi seurasi kohuparin juhlintaa toissaviikolla, kun pariskunta örvelsi tiistaista torstaihin muiden juhlijoiden kanssa mm. Helsingin Eirassa Thermanin exän Martina Aitolehden nimissä olevassa asunnossa. Seiskan mukaan Aitolehden naapurit olivat juhlinnasta raivoissaan ja myös taloyhtiön isännöitsijä on vaatinut häneltä tulikivenkatkuisella kirjeellä selvitystä tapahtuneesta.

Seiskan paparazzi näki Thermanin ja Belórfin mm. rymyämässä Aitolehden asunnon parvekkeella. Paparazzin mukaan paria kuljetti ympäri Helsinkiä BMW-merkkinen musta limusiini, joka ajoi lopulta torstaina vaivihkaa suoraan Eiran parkkihallista Belórfin asunnon läheisyyteen Yrjönkadulle.

Maanantaina Seiskan paparazzi kuvasi parin Helsingissä ruokaostoksilla, josta he palasivat Aitolehden asuntoon. Aitolehti puolestaan on Thermanin vapaa-ajan asunnolla Hangossa.

Belórf erosi Niko Ranta-ahosta pian sen jälkeen kun mies oli tunnustanut rikoksensa Katiska-vyyhdissä, joista hän voi saada 13 vuoden vankeusrangaistuksen. Belórfia syytetään samassa vyyhdissä kahdesta tuottamuksellisesta rahanpesurikoksesta sekä yhdestä huumausainerikoksesta.

Martina Aitolehti erosi Thermanista toisena pääsiäispäivänä ja syytti erosta Belórfia.

Belórf julkaisi maanantaina kuvan, jonka tekstiin hän kirjoitti englanninkielisen mietelauseen.

– On parempi, että on rakastanut ja menettänyt, kuin ettei olisi rakastanut ollenkaan… 💛

Therman kommentoi kuvaa emojilla, jonka silmien paikalla on sydämet.

Alla tänään julkaistuja paparazzikuvia pariskunnasta maanantaina ruokaostoksilla, josta he menivät takaisin Eiranrantaan Aitolehden asuntoon.

Lähde ja paparazzikuvat: Seiska

Artikkelikuva: Instagram





JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SUOSITUIMMAT