Koti Uutiset Ultimate Ears HYPERBOOM tuo jykevää meininkiä bileisiin

Ultimate Ears HYPERBOOM tuo jykevää meininkiä bileisiin
Maailman johtavan oheislaitteiden valmistaja Logitechin omistama Ultimate Ears laajentaa palkittujen ja helposti liikuteltavien kaiuttimiensa valikoimaa koko tuoteperheen järeimmällä mallilla.

Ultimate Ears HYPERBOOM on jykevästi soiva langaton kaiutin, joka toistaa ääntä vaikuttavalla erottuvuudella ja ylivertaisesti rajuimmalla bassotoistolla. Alataajuuksia uutuusmalli toistaakin jopa kuusi kertaa ylistettyä MEGABOOM 3 -kaiutinta lujemmin. HYPERBOOM luo biletunnelman kuin itsekseen, sillä sen päräyttävän äänentoiston ansiosta tanssilattia täyttyy nopeasti ja musiikki raikaa kuten juhlissa kuuluukin. Kaiutin soi ladattavan akkunsa ansiosta jopa 24 tuntia yhtä soittoa.

HYPERBOOM osoittaa kyvykkyytensä ainutlaatuisella tavalla riippumatta siitä tarvitaanko äänentoistoa ulkona vai sisällä. Kaiutin mittaa ympäröivän tilan ja säätää musiikintoiston laatua automaattisesti mukautuvalla taajuuskorjaimellaan. Erillisen kantokahvan avulla kaiutin myös liikkuu helposti tilasta toiseen eli juuri sinne missä juhlat ovat.

– HYPERBOOM-kaiuttimen myötä viemme tunnusomaisen Ultimate Ears -soundin uudelle tasolle tekemällä siitä entistä parempaa ja isompaa. HYPERBOOMin äänentoistolla saadaan koko huone tanssimaan kerralla, kommentoi Ultimate Earsin tuotepäällikkö Mindy Fournier.

– Erottelukykyisen ja kirkkaan äänentoiston sekä jykevän basson lisäksi sisällytimme muita keskeisiä ominaisuuksia kaiuttimeen. Näitä ovat helppo musiikin jakaminen, mukautuva taajuuskorjain ja jopa 24 tunnin akunkesto. Näiden ansiosta HYPERBOOM sopii kaikenlaisiin tilanteisiin ja tarjoaa hyvän fiiliksen vaikka läpi yön.

HYPERBOOM on myös bileidenkestävä kumppani. IPX4-kestävyysluokituksella varustettu kaiutin kestää päälle kaatuvat juotavat ja uima-altaan roiskahdukset. Jos puhelimen akku loppuu, voi puhelimen liittää kaiuttimen usb-ulostuloon ja ladata puhelinta musiikin soidessa. Musiikintoiston voi käynnistää ja tauottaa sekä kappaleiden yli hypätä suoraan kaiuttimen omasta pikatoimintopainikkeesta. Lisäksi omien soittolistojen käynnistäminen onnistuu helposti tuettujen soittosovellusten kanssa. Näitä ovat Apple Music, Spotify (Android-versio), Amazon Music ja Deezer Premium.

Korkealaatuisen äänentoistonsa ansiosta HYPERBOOM on muutakin kuin vain kannettava bilekaiutin. Siitä tulee helposti kaikenlaiseen kuunteluun sopiva yleiskaiutin, joka toistaa musiikin tai vaikka äänikirjat arkisessa kuuntelussa. Sen ajaton ja tyylikäs muotoilu istuu helposti osaksi sisustusta. Lisäksi pintamateriaalit ovat käyttöä ja kulutusta kestäviä. Yleiskäyttöön sopivasti kaiuttimessa on jopa neljä äänen sisääntuloa. Näistä kaksi on yhtäaikaisesti käytössä olevia langattomia Bluetooth-yhteyksiä, yksi on optinen audioliitäntä ja yksi on 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Näiden ansiosta musiikin äänilähteenä voi olla useampi älypuhelin tai tablettilaite, pelikonsoli tai tietokone. Äänilähdettä on myös helppo vaihtaa pelkällä napinpainalluksella.

HYPERBOOM-kaiuttimen asetuksia on helppo räätälöidä ilmaiseksi App Store- tai Google Play -kauppapaikasta ladattavalla BOOM-sovelluksella. Sillä voi luoda soittolistoja, säätää äänenvoimakkuutta sekä käynnistää ja sammuttaa kaiuttimen etäältä. Lisäksi sovelluksen kautta onnistuu kaiuttimen ohjelmiston päivittäminen sekä kaiuttimen yhdistäminen toisiin BOOM-, MEGABOOM- ja HYPERBOOM-kaiuttimiin PartyUp-toimintoa käyttäen.

Ultimate Ears HYPERBOOM -kaiutin tulee myyntiin maaliskuun alussa 399 euron hintaan. Tsekkaa alta esittelyvideo!

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT

Wau! Uhkea Kylie Jenner keikistelee bikineissä – katso kuumat kuvat!

Kylie Jenner, 23, tunnetaan parhaiten Kardashianit-tositelevisiosarjasta, mutta hänellä on myös menestyksekäs muotiyritys, jonka nimi on Kylie Cosmetics. Jenner on...

Peppuperjantai!

Nyt on paljasta pintaa! Mikäpä lämmittäisi näin talvipakkasilla ja lumikinosten keskellä enemmän kuin kuvankauniit naiset erittäin vähissä pukeissa!

Onpa sekavan kuuloista – tsekkaa yhteiskappale, jolla Teflon Brothers ja Pandora osallistuvat UMK-kisaan

Uuden Musiikin Kilpailun eli UMK:n tämän vuoden kilpailijat ovat julkistettu ja esittelyt jokaisesta heistä löydät Halloota-nettisivuston tekemästä kattavasta artikkelista täältä.

Katso minkä värisen pinnoitteen Paris Hilton otti Bemariinsa – video!

39-vuotias seurapiirikaunotar Paris Hilton julkaisi Instagram-palvelussa videon, jossa hän esittelee juuri saamaansa BMW i8 -urheiluautoa. Innostunut Hilton kertoo sen olevan unelmiensa auto.

Seiskalta lisää hurjia paljastuksia Maisa Torpasta – ”Alastonkuvia vieraille miehille…”

Somevaikuttaja ja Instagramissa liki 90 000 ihmisen seuraama Maisa Torppa on jälleen kohun silmässä. Seiska julkaisi hänestä tänään netissä hurjia paljastuksia (täällä),...

Ei huolta huomisesta: Näin Vesku Loiri kääri ällistyttävät voitot!

Näyttelijä-multitaiteilija Vesa-Matti Loiri oli pitkään pelkkä taiteilija, mutta kaksi vuotta sitten hän siirtyi yritysmaailmaan vanhoilla päivillään. Ehkäpä mies ymmärsi, ettei verottajalle kannata...

Jestas, mitkä melonit! Uhkea Pasha Pozdniakova kuumassa kuvassa – katso!

Instagram-kaunotar Pasha Pozdniakova, 21, omaa erittäin runsaat luomumuodot ja se on takuulla yksi syy, miksi häntä jumaloidaan sosiaalisessa mediassa.

Murskavoitto! Tässä on viikon ylivoimaisesti kuumin peppu

Viikon kuumimmasta pepusta ei jäänyt minkäänlaista jossiteltavaa, kun peräti 76 % Härdellin lukijoista valitsi kuumimmaksi peppu 3:n. Peppu 2...

Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje