KotiYsäriTuulahdus ysäriltä - Zorro!

Tuulahdus ysäriltä – Zorro!
Zorro oli ysärin alkuvuosina esitetty mielenkiintoinen tv-sarja, joka ilahdutti ihmisiä kaikkiaan neljän tuotantokauden ja 83 jakson verran. Zorron hahmoa pystyi arvostamaan monella eri tavalla – esimerkiksi hänen juonikkuutensa, salaperäisyytensä, rohkeutensa, karismansa ja herrasmiesmäisen tyylikkyytensä kautta.

Vain harvat tiesivät Zorron todellisen henkilöllisyyden (katsojien lisäksi) ja juuri tähän perustui osa Zorron vetovoimasta, kun todellinen identiteetti piti pitää piilossa. Ajallisesti 1800-luvun loppupuolelle sijoittuneen sarjan toimintapaikkana toimi Meksiko, joka oli tuolloin Espanjan hallinnoima.

Zorrolla oli tapana leimata sarjassa kohdatut pahikset miekallaan, viiltämällä näiden vaatteisiin ison Z-kirjaimen. Luonnollisesti myös naiset olivat hulluna uljaaseen Zorroon, joka ilmestyi usein paikalle komealla ratsullaan. Sarjan näyttelijäkaartin päähahmot ja Zorron tunnuskappaleen näet alta!Kerro mielipiteesi, voisiko Zorro olla vanhassa formaatissaan sellainen sarja, joka kiinnostaisi ihmisiä vielä tänä päivänä – tai ansaitsisiko se ainakin uusintakierroksen?

Kuva: YouTube

VIIHDEUUTISIA

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje