Site icon Härdelli

Peliyhtiö Nopeampi tarjoaa uusille asiakkaille jättikertoimen 30, jos Pohjanpalo potkaisee maalia kohti

uefa-euro-2020

Vedonlyöntiä ja kasinopelejä tarjoava Nopeampi.com tarjoaa jättikertoimen 30 niille, jotka veikkaavat Pohjanpalon vetävän maalia kohti tämäniltaisessa Suomi-Belgia-EM-kisaottelussa.

Suomen kannalta jalkapallon EM-kisojen jännittävin ottelu pelataan maanantaina kello 22.00 Suomen lohkoa johtavaa Belgiaa vastaan. Ottelun lopputuloksella on paljon merkitystä sen kanssa, jatkaako Suomi pelejään EM-kisoissa vai koittaako Huuhkajille kotimatka.

Pelisivusto Nopeampi.com luottaa Suomen avausmaalin Tanska-ottelussa tehneen Joel Pohjanpalon vahvaan vireeseen. Pohjanpalo iski myös Suomi-Venäjä-ottelussa maalin, mutta miehen tulkittiin olleen niukassa paitsiossa. Nopeampi tarjoaakin Joel Pohjanpalon maalin suuntaan osuvasta iskusta uusille asiakkailleen peräti kertoimen 30.

– Halusimme antaa uusille vedonlyöntiasiakkaillemme mahdollisuuden osallistua todelliseen EM-kisahumuun. Joel Pohjanpalo on ollut ratkaisijan roolissa vastustajan maalilla useaan otteeseen, joten on varsin todennäköistä, että miehen jalka tai pää päätyy tekemään iskun myös Belgia-ottelussa, ComeOn Groupin brand manager Aleksi Virtanen ennustaa.

Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille Nopeampi.com-sivustolla. Joel Pohjanpalon maaliin suuntautuvasta vedosta maksetaan voitto 30-kertaisena ja maksimipanos vedolle voi olla korkeintaan yhden euron suuruinen.

– Nopeampi on yksi Suomen johtavista pelipaikoista, jossa voi pelata ilman rekisteröitymistä. Pelaaja rekisteröityy ja tekee talletuksen sivustolle pankkitunnuksillaan ja voitot voi kotiuttaa pankkitilille jopa minuutissa. Tarjoamme Nopeampi.com-sivustolla myös vedonlyöntiä ja mikäpä olisi otollisempi aika juhlistaa vedonlyöntiä kuin käynnissä olevat huimat EM-kisat, Aleksi Virtanen kertoo.

Nopeampi.comin tarjouksen uusille asiakkaille löydät täältä.

Exit mobile version