Site icon Härdelli

Perheenäiti suunnitteli erikoisen irtisanomisilmoituksen pomolleen – toimisitko samoin?

tyopoyta

Moni haaveilee taatusti irtisanomisilmoituksen jättämisestä esimerkiksi uuden uran alkaessa, mutta harvoin se viedään näin omaperäiselle tasolle.

Tasha King oli päättänyt irtisanoutua työstään, mutta päätti tehdä sen huomattavasti näyttävämmin perinteisen irtisanomispaperin sijaan. Hän oli työskennellyt jälleenmyynnin parissa kahdeksan vuotta, mutta sivubisneksenä toimivan leipomon nosteen myötä aikaisempi työ oli aika jättää taakse.

Tasha leipoi ison kakun läksiäislahjana pomolleen, ja kirjoitti kakun päälle ”olen pahoillani menetyksestäsi, mutta minä irtisanoudun”.

Idea ei kuitenkaan edennyt loppuun asti, sillä King sai lopputilin aiottua myöhemmin, joten kakku päätyi perheenjäsenten suihin.

– Olin ajatellut meneväni kakun kanssa työpaikalleni kesäkuun 1. päivänä, mutta palkkojen myöhästymisen vuoksi jaoin vain kuvan kakusta sosiaaliseen mediaan ja nautimme sen perheen kesken, kertoo Tasha.

– Pomoni ei siis saanut palaakaan leivoksestani. Sen oli tarkoitus olla vain pientä hupia, elämä kun on liian lyhyt vakavana olemiseen. Oletan, että jos pomoni olisi saanut sen, niin hän olisi vain hihitellyt sille, haluten mieluummin syödä sen, jatkaa Tasha.

Sosiaalisessa mediassa Tashan luomus sai hyvän vastaanoton. Ihmiset kommentoivat näkemäänsä seuraavasti:

– Kun meitä pyydetään seuraavan kerran työskentelemään viikonloppuna, niin näin me teemme, kirjoittaa eräs lukija.

– Pomon luonne täytyy ottaa huomioon ennen kuin he harkitsisin moisen leivoksen tekoa, sanailee toinen.

Kuvan leivoksesta näet alla olevasta linkistä.

Lähde: Ladbible
Kuvituskuva: Pixabay

Tästä ei hauskuus parane!

Exit mobile version