KotiUutisetNiklas Hagman kiittelee MM-kisoja, kritisoi kaukaloa ja kertoo Leijonien illanvietoista

Niklas Hagman kiittelee MM-kisoja, kritisoi kaukaloa ja kertoo Leijonien illanvietoista
Kokenut ex-kiekkoilija Niklas Hagman on seurannut tämän vuoden MM-kisoja poikkeuksellisella mielenkiinnolla. 

– On tullut katsottua paljon pelejä! Tietenkin vaikka Saksa-Latvia, mutta myös Ison-Britanniankin pelejä sun muita, joita ei olisi ennen tullut katsottua. On ihan eri tavalla jännittävää, kun peleissä on tavallista enemmän panosta, Hagman kiittelee.  

Toisaalta konkaria kismittää MM-kaukalon NHL:ää isompi koko. 

5 euron ilmaisveto kaikille asiakkaille, myös vanhoille asiakkaille NordicBetillä. Lue lisää ja osallistu, voimassa MM-kisojen ajan!

– Kun katsoi vähän ajan sisällä vaikka Florida-Tampa-peliä ekalta kierrokselta, kun hallissa oli vielä yleisöäkin. Oli siinä aika valtava ero intensiteetissä verrattuna johonkin Saksa–Kanadaan isommassa kaukalossa, ilman yleisöä ja kun Saksa vain puolusti… 

– Tietysti yleisö tekee paljon, mutta itse tykkäsin aina pelata pienessä kaukalossa, kun siinä tapahtuu niin paljon enemmän. Isossa kaukalossa Liigassa, vaikka jossain Kuopiossa, ei edes ehtinyt taklaamaan kulmiin, kun matka oli niin pitkä.  

Kanada pääsi hädin tuskin alkulohkosta jatkoon, vaikka nyt joukkueella ei ollut “perinteiden” mukaista mahdollisuutta käydä edes viihteellä. Hagmanilta kysyttiin NordicBet Studiossa, kävikö Leijonat koskaan hänen aikanaan isommin ulkona kisojen aikana. 

– Ei nyt mitään räväkämpää.. mutta kyllä siinä, kun kisat kestää aika pitkään, niin siinä alkusarjassa yleensä tulee väli, että on muutama päivä huilia, niin kyllä silloin on käyty syömässä hyvin, muutama lasi viiniä otettu ja ehkä muutama olutkin. Voi olla, että on mennyt kevyen kännin puolelle, mutta seuraavana päivänä on kuitenkin oltu reenaamassa. 

– Mutta kuitenkin fiksusti, kun sinne pelaamaan on lähdetty. Mutta hyvällä porukalla syömässä hyvin ja rentoutumassa. Kisoissa sattuu ja tapahtuu kaikennäköistä, mutta kyllä Suomi päsääntöisesti on käyttäytynyt hyvin, märällä kerkiää sitten käymään kisojen jälkeenkin, Hagman pyörittelee hymyillen. 

Katso koko NordicBet Studion jakso osoitteessa NordicBet.

NordicBet näyttää MM-kisojen kaikki ottelut suorina lähetyksinä ja maksutta asiakkailleen. Lähetykset toimivat oivallisesti niin mobiilissa kuin tietokoneellakin.
VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje