KotiUutisetUkraina tuntuvana suosikkina Suomea vastaan – “Maalipaikat tulevat jäämään vähiin”

Ukraina tuntuvana suosikkina Suomea vastaan – “Maalipaikat tulevat jäämään vähiin”


Suomi ja Bosnia tasasivat lopulta varsin ansaitusti pisteen Helsingin viileässä keskiviikkoillassa. Huuhkajien seuraava vastus, lohkon kakkoseksi rankattu Ukraina Kiovassa sunnuntaina, onkin jo huomattavasti vaikeampi rasti. 

– Bosnia-peliin verrattuna Suomi lähtee vieraissa selkeästi altavastaajana ja ehkä vähän passiivisemmalla tyylillä hakemaan vastaiskuja Teemu Pukille, toteaa vedonlyöntiasiantuntija Janne Hakulinen NordicBet Studion uusimmassa jaksossa.

Ota tästä haltuun hurja tarjous. Tätä et kadu!

Hakulisen laskelmien mukaan Ukraina voittaa todennäköisesti vähämaalisen ottelun 53 prosentin todennäköisyydellä. 

– Etenkin puolustussuuntaan Ukraina on parempi kuin Bosnia-Hertsegovina, ja maalipaikat tulevat Suomelle jäämään vähiin. Andri Shevtshenko on päävalmentajana tehnyt jo vuosia erittäin hyvää työtä, ja Ukraina on erityisen hyvä jäädyttämään pelejä, Hakulinen tietää. 

Katso lisää tästä

EM-karsinnoissa Ukraina tyytyi suosiolla 1-0-tulokseen jopa Luxemburgiakin vastaan. Kaikesta huolimatta Hakulisen pelivalinta otteluun on Suomen voitto kertoimella 5.50. Perustelu tälle löytyy NordicBet Studiosta.




VIIHDEUUTISIA

- Mainos -

SUOSITUIMMAT


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. Lue lisää

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, jotta saisit parhaan mahdollisen selauskokemuksen. Tallennamme laitteellesi aika ajoin pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies).

Sulje