Site icon Härdelli

Seiska: Danny ja Helmi varastivat ihmisten huomion ilmestyessään lounaspöytään

Monien päät kääntyivät ja lihapullien pureskelu pysähtyi hetkeksi, kun ihmiset huomasivat musiikkineuvos Ilkka Lipsasen ja Helmi Loukasmäen saapuvan Ikean lounaskahvilaan.

Dannylla ja Helmillä ei näkynyt kantamuksia tai ostoskärryjä, joten shoppailun sijaan he tulivat vain lounastamaan. Danny jutteli Helmille rauhalliseen sävyyn, ja juttua riitti vielä pitkän aikaa syömisen jälkeenkin.

Danny ja Helmi bongattiin päivän mittaan myös Kirkkonummen Citymarketissa. Danny kertoi syksyllä, että Helmi on yöpynyt hänen kotonaan Kirkkonummella, jossa heidät on nähty yhdessä jo aiemmin.

Kohu oli viime kevään ja kesän aikana valmis, kun Helmi vietti paljon aikaa huomattavasti vanhemman Dannyn kanssa, toimien hänen avustajanaan. Tuolloin ihmiset eivät vielä tienneet kaksikon kuvioista.

80 vuoden kunnioitettavaa ikää lähestyvä Danny ansaitsee edelleen mukavasti, sillä vuosituloja kertyi vuoden 2019 verotietojen mukaan 117 697 euroa sekä pääomatuloja noin 7 000 euroa. Verovouti kahmaisi tuloista aimo siivun, 25 242 euroa. Helmin tulot olivat sen sijaan erittäin vaatimattomat, vain 1 587 euroa.

Lähde: Seiska

Exit mobile version